• BIST 9079.97
  • Altın 2325.121
  • Dolar 32.4616
  • Euro 34.8575
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

A.Demirspor Teknik Direktörü Özköylü: Artık 6 puanlık maçlar oynayacağız

A.Demirspor Teknik Direktörü Özköylü: Artık 6 puanlık maçlar oynayacağız
PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un Teknik Direktörü Osman Özköylü, ilk yarıya oranla daha az gol yediklerini belirterek, bundan sonra hem kendileri...

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un Teknik Direktörü Osman Özköylü, ilk yarıya oranla daha az gol yediklerini belirterek, bundan sonra hem kendileri hem de rakipleri açısından her karşılaşmanın 6 puan değerinde olduğunu söyledi.

Teknik Direktör Özköylü, kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenledi. İlk olarak takımın duruma hakkında genel bir değerlendirme yapan Özköylü, ligin en iyi çalışan takımı olduklarını ifade etti.

İlk yarıya oranla daha az gol yediklerini aktaran Osman Özköylü, "Çok büyük bir camia ve taraftar topluluğuna sahibiz. İsmimiz de hedefimiz de çok büyük. Bu nedenle rakiplerimiz bize karşı daha farklı oynuyorlar. Daha fazla mücadele ediyorlar. Bu nedenle tüm maçlarımız çok zor geçiyor. Şampiyonluk beklentisinin en üst düzeyde olması da ayrıca bir baskı unsuru oluyor. Ligin ilk yarısında yediğimiz saçma sapan goller nedeniyle canımız çok yandı. Ancak ikinci yarı çok az gol yiyoruz. Gol yemeden maç kazanmanın kurgusuyla hareket ediyoruz. Bu ligde Alanyaspor ile birlikte en fazla gol atan takımız. Ligin ikinci yarısında, ilk yarının tam aksine oyuna sonradan giren oyuncularımızın skoru pozitif olarak etkilemesi çok sevindirici bir durum." şeklinde konuştu.

Bir basın mensubunun deplasmanda oynanan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçıyla ilgili sorusunu cevaplayan mavi-lacivertli takımın teknik direktörü Özköylü, "Gaziantep'te oyuncularım, 9 kişi kalan bir takımı nasıl olsa yeneriz mantığıyla hareket ettiler. Kendileriyle maç sonrası toplantı yaptım. Aynen bu sonuç çıktı. Ancak oynanan oyun asla kabullenilebilir bir durum değil. Kendilerine bunu anlattım." dedi.

Çok zor bir maratona girdiklerini, bazı maçların hem kendileri hem de rakipleri açısından 6 puan değerinde olduğunun altını çizen Özköylü, bu süreci minimum kayıpla geçireceklerini bildirdi. Sahada topa daha çok sahip olmaya gayret gösterdiklerini dile getiren Özköylü, "Maçta çok fazla koşmak o kadar önemli değil. Topa sahip olmak, topla oynamak benim takımım için daha önemli. Oyuncumun maç içerisinde zaman zaman yapacağı koşular önemli." diye konuştu.

Tiago'nun arka adalesindeki bir zarda yırtık olduğunu aktaran Osman Özköylü, hafta sonuna kadar bu oyuncunun durumu takip edeceklerini ifade etti.

Cihan

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim