• BIST 9693.46
  • Altın 2499.907
  • Dolar 32.5633
  • Euro 34.7694
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 18 °C

84 Yaşında Yeniden Yürüdü

84 Yaşında Yeniden Yürüdü
Düşme sonucu sol femur kırığı oluşmuş Mehmet Bulak isimli 84 yaşındaki hasta, Özel Deva Hastanesi'nde başarılı bir ameliyat sonucu yürümeye başladı.

Düşme sonucu sol femur kırığı oluşmuş Mehmet Bulak isimli 84 yaşındaki hasta, Özel Deva Hastanesi'nde başarılı bir ameliyat sonucu yürümeye başladı.

Böbrek yetmezliği, kalp yetmezliği ve yaşından dolayı ameliyatının çok riskli olacağından dolayı birden fazla hastaneye başvuran ve olumsuz sonuç alan Mehmet Bulak, yakınlarının ameliyat yapacak doktor aramasıyla Özel Deva Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Opr. Dr. Teyfik Karaboyun'a başvurdu. Birçok yerden aldıkları olumlu yönlendirmeler neticesinde son umudunu Deva Hastanesinde arayan Bulak ailesi, görmüş olduğu ilgi, alaka ve hastalarının sağlığına kısa sürede kavuşmasından dolayı büyük mutluluk duydu. Hastasının genel durumu hakkında bilgi veren Dr. Karaboyun, "Yaklaşık 20 gün önce düşme sonucu sol femur kırığı oluşmasıyla hastanemize başvuran hastamızın genel muayenesini yaptım. Hastamızın böbrek yetmezliği nedeniyle haftada iki defa diyalize girdiğini, aynı zamanda kalp rahatsızlığı olduğunu öğrendim. Servise yatışını sağlayarak kardiyoloji, dahiliye ve anestezi uzmanları tarafından konsülte edilen hastamızın 3-4 gün gibi (aspirin aldığından dolayı) kısa bir sürede ameliyat şartları sağlandı. Hastamız spinal anestezi dediğimiz belden aşağısı uyuşturularak ameliyat edildi. Ameliyattan bir gün sonra ayağa kalktı ve destekli yürümeye başladı" dedi.

DEVA'NIN DENEYİMLİ ELLERİ

Mehmet Bulak'ın ameliyatı için birçok hastane gezen ve olumsuz yanıt alan kardeşi Hüseyin Bulak, "Bizi geri çevirmediği için öncelikle doktorumuz Teyfik Bey'e ve geldiğimiz günden beri bizimle ilgilenen tüm Deva ekibine teşekkür ederiz. Umutsuz arayışlarımız Deva'da sonlandı. Hangi hastaneye gittiysek ağabeyimin yaşından ve rahatsızlıklarından dolayı ameliyatı riskli görüldü. Gittiğimiz yerlerde bazı kişilerden doktorumuzun ismini duyduk, bunun üzerine vakit kaybetmeden Deva Hastanesi'ne geldik. Sağ olsun Deva'nın deneyimli elleri, bizim de elimizden tuttu. Şuan ağabeyimin sağlıklı bir şekilde yürüdüğünü görmek bizi çok mutlu etti. Bu kadarını beklemiyorduk" şeklinde konuştu.

84 Yaşında Yeniden Yürüdü

84 Yaşında Yeniden Yürüdü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim