• BIST 8740.24
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C
  • İzmir 13 °C

7’nci Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı açılıyor

7’nci Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı açılıyor
Antalya Konyaaltı Belediyesi tarafından düzenlenen 7'nci Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı, 28 Ekim Cuma günü Cam Piramit'te kitapseverler için kapılarını...

Antalya Konyaaltı Belediyesi tarafından düzenlenen 7'nci Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı, 28 Ekim Cuma günü Cam Piramit'te kitapseverler için kapılarını açılıyor. Fuara 350 yayın grubunun yanı sıra bir çok yazar ve fikir adamı da katılacak.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 28 Ekim Cuma günü Cam Piramit'te kitapseverler için kapılarını açacak olan 7'nci Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı öncesi basın mensupları ile bir araya geldi. Fuara, "Okumak" sloganı ile çıktıklarını kaydeden Böcek, "Kitap fuarımız çadırlarda başlamıştı. Her yıl günün önemini belirten temalar ile bugünlere geldik. Bu yıl da 15 Temmuz yaşadı. Zor günlerden geçtik ve geçmeye devam ediyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir" düşüncesi ile bu yıl ki temamızda "Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir" olmasına karar verdik" dedi.

"60 stant ve 96 fikir adamımız var"

Fuarda 350 yayın grubunun olacağını belirten Böcek, "60 stant ve 96 fikir adamımız var. Söyleşisi ve imza günleri ile beraber 10 gün içerisinde yazarlarımızı okurlarımız ile buluşturacağız. Hem de çocuklarımızı indirimli kırtasiye ve kitaplarını alacaklar. Biz hep ilkleri yapmaya devam ediyoruz. Bu yıl 7. yılımıza giriyoruz. Bize bu süreçte destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz. Kitap fuarımızda ziyaretçi sayısı ile 4. Sırada olduğumuz söylendi. Bursa ile yarışıyoruz. Fuarımız ile ilgili bütün çalışmaları tamamladık. Hangi görüş ve düşüncede olursa olsun bütün kitaplarımız fuarımızda olacak. İsteyen okurumuz istediği yazarı ile görüşecek" dedi.

28 Ekim Cuma günü Cam Piramit'te açılacak olan kitap fuarı sabah saat 10,00'da açılacak akşam saat 19'da kapanacak. Haftasonu ise akşam saat 22,00'da kapanacak.

7’nci Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı açılıyor

7’nci Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı açılıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim