• BIST 9107.38
  • Altın 2324.452
  • Dolar 32.3734
  • Euro 34.9681
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 25 °C

73 Okulun Müdürü Akademik Başarı İçin Buluştu

73 Okulun Müdürü Akademik Başarı İçin Buluştu
İzmir'in Karşıyaka'da ilçesinde bulunan eğitim kurumlarının yöneticileri, toplantıda bir araya geldi.

İzmir'in Karşıyaka'da ilçesinde bulunan eğitim kurumlarının yöneticileri, toplantıda bir araya geldi.

Karşıyaka ilçesinde faaliyet gösteren 73 okul ve eğitim kurumlarının yöneticileri, ikinci yarı yıl toplantısı nedeniyle Özel Havajet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde buluştu. Toplantıya, Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri de katıldı. Toplantıda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, akademik başarının artırılması, okul aile işbirliğinin artırılarak sürdürülmesi ile sosyal ve kültürel faaliyetlerin önemini vurgu yaptı. Öğrencilerin zararlı alışkanlıklardan korunması gerektiğini de dile getiren İslamoğlu, ilçe genelinde uygulanan insan sağlığı ve hijyen, sağlıklı yaşam kulüpleri ile değerler eğitimi projelerinin sürdürülmesinin çok önemli olduğuna dikkat çekti.

Toplantıya ev sahipliği yapan Havajet Lisesi İcra Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi de, eğitim için yapılacak çalışmalar için tüm kurumlara Havajet'in kapısının açık olduğunu belirterek, "Sizleri burada ağırlamaktan son derece mutlu olduk. Bizim kuruluş amacımız bu ülkeye iyi eğitim almış bireyler yetiştirmektir. Sadece havacılık alanında eğitim ve öğretim vermekteyiz. Havajet olarak eğitim için yapılacak çalışmalarda İzmir'deki tüm eğitim kurumlarının yanında olacağız" diye konuştu.

Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel ise, katılımcılara sabır ve hoşgörü vurgusu yaparak, şöyle konuştu:

"Toplantılarda, ilişkilerde olabildiği ölçüde sabırlı, hoşgörülü ve yol gösterici davranılması gerektiğini söylüyorum. Eğitim öğretimde yönetici olarak sizlerin öğretmen, öğrenci ve veliler ile ilişkilerinizde sabırlı, hoşgörülü ve yol gösterici olmanız başarıyı artıracaktır. Karşıyaka'da eğitim ve öğretimde farkındalık oluşturmamız için Kaymakamlık olarak her zaman yanınızda olacağız" ifadesini kullandı.

73 Okulun Müdürü Akademik Başarı İçin Buluştu

73 Okulun Müdürü Akademik Başarı İçin Buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim