• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

50 Yıllık Bayiye Vefa

50 Yıllık Bayiye Vefa
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir firmanın 50 yıllık bayiliğini yapan esnafı, firmanın yönetim kurulu başkanı ziyaret ederek plaket verdi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir firmanın 50 yıllık bayiliğini yapan esnafı, firmanın yönetim kurulu başkanı ziyaret ederek plaket verdi.

Arzum'un Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı, Arzum CEO'su Mete Zadil, Zincir Mağaza ve E-Ticaret Satış Kanal Müdürü Timuçin Rabu ve E-Ticaret Kanalı Satış Yöneticisi Yiğit Ergun Uçar ile birlikte Kdz. Ereğli ilçesine gelerek 50 yıldır bayileri olan Pestilci Ticaret'i ziyaret etti. Burada Pestilci Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şaban Pestilci ile görüşen Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı yerli marka olarak Türkiye'nin her ilçesinden olduğu gibi Ereğli'den de büyüyerek çıktıklarını söyledi.

50.YILDA İLK ZİYARET 50 YILLIK BAYİİ PESTİLCİ TİCARET'E

Pestilci Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şaban Pestilci'ye Arzum'un 50. Kuruluş yıl dönümü anısına teşekkür plaketi veren Kolbaşı, Pestilci ailesinin kendilerinde çok büyük yeri olduğunu ifade etti. Kolbaşı "Ereğli'ye selamlarımızla geldik. Biz yerli bir marka olarak Türkiye'nin her ilçesinden, her vilayetinden büyüyerek çıktık. Burada da Pestilci Ticaret'in büyük önemi var. Pestilci ailesinin bizde çok büyük bir emeği var. 50 yıllık bir geçmişi var markanın. Hatta Pestilci Ticaret ile 51 yıllık bir geçmişimiz var. Burada bunu andık. 50. Yılda ilk ziyaretimizi de Karadeniz Ereğli'ye yaptık. Böyle bir anısı da var bu ziyaretin. İnşallah buradan tüm dünyaya yayılacak Arzum. Pestilci'ye ve tüm ekibine desteği için teşekkür ediyorum. Arzum ve Pestilci Aileleri arasında yalnızca bir ticari ilişki değil bir gönül bağı da var. Mehmet Ağabey'e (Pestilci) bir ziyaret sözümüz vardı. Geç kalınmış bu sözü yerine getirmenin huzurunu, Pestilci Ailesi'ni bir arada görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu ziyaret Ekim ayında göreve başlayan yeni CEO'muz Mete Zadil'i de kadim dostumuz Pestilci Ailesi ile tanıştırmak için güzel bir vesile oldu. Mete Bey'le de köklü ticari ilişkilerimizin tanıklığını yaşatmak istedik. Bir önceki kuşağımızın bize armağanı olan Pestilci Ailesi'nin dostluğunu, inşallah bir sonraki kuşağa da aktaracağız" diye konuştu.

PESTİLCİ VE ARZUM'UN YARIM ASIRLIK BAĞI

Pestilci Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şaban Pestilci ise, 1922 yılından bugüne Kdz. Ereğli'de hizmet vermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Pestilci konuşmasında "50 yıllık bir geçmişe sahip olan Arzum ile yarım asra dayanan bir ticaretimiz var. Arzum Ev Aletlerini 51 yıldır Pestilci Ticaret çatısı altında satışa sunmanın mutluluk ve gururunu yaşıyoruz. Bugün Arzum'dan Yönetim Kurulu Başkanımız Murat Kolbaşı nezdinde arkadaşlarımızı bizi ahde vefa ziyaretine geldiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.

Pestilci Ailesinin en büyüğü olan Mehmet Pestilci'nin ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete Pestilci DTM Genel Müdürü Hasan Ali Teberoğlu ile Değişim Medya Yönetim Kurulu Başkanı Semih Çolak da eşlik etti.

Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Kolbaşı ve beraberindekiler Pestilci Ticaret'e gerçekleşen ziyaretin ardından Pestici Ticaret bünyesinde hizmet veren Samsung Digital Plaza'yı ziyaret etti. Kdz. Ereğli Caddelerinde yürüme imkanı da bulan Arzum yetkilileri, Samsung Digital Plaza yetkilileri ile istişare ederek, görüş alış verişinde bulundu.

50 Yıllık Bayiye Vefa

50 Yıllık Bayiye Vefa

50 Yıllık Bayiye Vefa

50 Yıllık Bayiye Vefa

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim