• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

5 İl Bu Fuarda Buluşacak

5 İl Bu Fuarda Buluşacak
Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova illeri 3-6 Mart tarihleri arasında yapılacak olan 2. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarında buluşacak.

Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova illeri 3-6 Mart tarihleri arasında yapılacak olan 2. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarında buluşacak. Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özbağ iş adamlarına seslenerek, "Fuara gelin satış yapın" dedi.

Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova'dan oluşan Doğu Marmara illerini fuarcılıkta çekim merkezi haline getirebilmek amacıyla düzenlenen fuarlar kapsamındaki, İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı'nın tanıtımı Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nda (DTSO) gerçekleştirildi.

Toplantıya DTSO Başkanı Fahri Çakır, DTSO Yönetim Kurulu Üyeleri başta olmak üzere MARKA Genel Sekreteri Mustafa Ayhan, Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özdağ ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan DTSO Başkanı Fahri Çakır, 3-6 Mart tarihlerinde yapılacak olan 2. Doğu Marmara İdeal Ev ve Evlilik ve Konut Fuarının önemli olduğunu belirterek "Geçen yıl fuarın verimli geçtiğini bu yılda bunun katlanarak devam edeceğini biliyoruz. Bizzat canlı alışverişin yapıldığı bir fuar. Burada gerçekten alıcı ile imalat edenin buluştuğu buluşturulduğu bir fuar. Düzceli firmalarında bu fuara katılarak hem firmalarını tanıtmalarını hem de satış yapmalarını istiyoruz" dedi.

DOĞU MARMARA'NIN MARKA DEĞERİ YÜKSELECEK

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, Kocaeli'de 35 bin metrekaresi kapalı 80 bin metrekaresi açık bir fuar alanını olduğunu belirterek, "Büyük bir merkezimiz var. İstiyoruz ki fuarlarımızı hep beraber kol kola burada gerçekleştirelim. Bu manada da özellikle Doğu Marmara Bölgesinde ki Ticaret ve Sanayi Odaları başta olmak üzere tüm dinamiklerimizi işin içinde olacağı bir çerçevede yürümek istediğimiz ortada. Bu vizyondan hareketle 8-11 Ekim 2015 tarihinde Doğu Marmara'nın marka değerini yükseltmek belgesel işbirliğini arttırmak hedefiyle Doğu Marmara'daki tüm odaların destekleriyle İNTEMAK 2015 fuarını gerçekleştirdik. İNTEMEK 2015 fuarında yeni bir söylem geliştirdik. Şu anda Kocaeli Büyükşehir Uluslararası fuar merkezi olan yerin adının Doğu Marmara Uluslar arası Fuar Merkezi olarak değiştirilmesi ve bu manada çalışma yapılması istiyoruz. Çalışmalarımız bu yönde devam ediyor. Bu bizim için önemli" diye konuştu.

Özdağ, geçen yıl yapılan fuarda ziyaretçi sayısının 25 bin olduğunu ve 30 milyonluk bir satışın gerçekleştiğini belirterek, "5 ilin işbirliği içinde olması bizi yeni ufuklara yelken açmaya öğretti. Bu manada da 3-6 Mart 2016 tarihlerinde ikincisini düzenleyeceğimiz İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı güç birliği yapmaya teşvik etti. Geçen yaptığımız fuarı 25 bin 320 kişi ziyaret etti. Bu fuarda 145'i ilk kez bir fuara katılan toplam 200 firmanın yer aldı. Çok güzel bir ticaret oldu. 30 milyon liranın üzerinde ticaret gerçekleşti. Bu yıl daha da kapsamlı olacağını düşünüyoruz. Düzceli firmaların gelip önce tanıtıp içerisinde çok ciddi satış yapmalarını istiyoruz" şeklinde konuştu.

Özbağ son olarak ise bu yılki fuara yurt dışından da ziyaretçilerin geleceğini belirterek, "İş adamları gelin satış yapın" dedi.

Gelinlik-Damatlık, Düğün salonu, Düğün-Nişan Organizasyon, Catering, Otel, Kuyum, Çiçek, Fotoğraf, Kuaför-Saç tasarım, Kozmetik-kişisel bakım, İnşaat-Konut, Otomotiv, Beyaz Eşya, Züccaciye, Banka, Pastane, Mobilya, Mobilya Dekorasyon, Seyahat, Yapı Dekorasyon, Halı, Tekstil, Mefruşat (perde, tül), Ev dekorasyon-Aksesuar, Nikah Şekeri-Davetiye, Ayakkabı, Çanta, Müzik, gibi yaklaşık 30 farklı sektöre yönelik gerçekleştirilecek 2. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı, fuara katılan firmalara KOSGEB tarafından yüzde 50 oranında destek de sağlayacak.

5 İl Bu Fuarda Buluşacak

5 İl Bu Fuarda Buluşacak

5 İl Bu Fuarda Buluşacak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim