• BIST 9524.59
  • Altın 2497.108
  • Dolar 32.5917
  • Euro 34.737
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 17 °C

48 Gençlik Başkanı Çelik’ten Fair-play Çağrısı

48 Gençlik Başkanı Çelik’ten Fair-play Çağrısı
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. Grupta şampiyonluk yarışında büyük avantaj yakalayan Muğlaspor, Muğla'nın BAL ligindeki diğer temsilcisi Ortaca Belediyespor...

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. Grupta şampiyonluk yarışında büyük avantaj yakalayan Muğlaspor, Muğla'nın BAL ligindeki diğer temsilcisi Ortaca Belediyespor ile Ortaca'da karşılaşacak. Maç öncesi Muğlaspor Taraftar Derneği 48 Gençlik Başkanı Selçuk Çelik, kim kazanırsa kazansın fair-play ve dostluğun ön planda olmasını istedi.

Çelik yaptığı açıklamada, "Sahada hangi takım kazanırsa kazansın, fair-play ortamının bozulmaması ve galip gelen tarafın alkışlanacağı bir maç olmasını diliyorum. Ligin ilk yarısında Muğla'da oynanan ve 0-0 sonuçlanan Ortaca Belediyespor maçında geçmişte oluşan iki takım arasındaki negatif elektriği karşılıklı hoşgörü ile yendiğimizi hep birlikte gördük. 48 Gençlik üyesi arkadaşlarım kardeşlerim Ortaca Belediyespor'u Kuşadası müsabakasında son dakikaya kadar hiç susmadan destekleyerek bu konudaki yapıcı tavrını açık bir şekilde ortaya koydular. Ortaca Belediyespor o gün başlayan bir seriyle bugün ligde kalmak adına büyük yol aldı. İki takım arasında bu pazar oynanacak maçın sonucu, önemi ne olursa olsun bizler Muğlaspor 48 Gençlik Taraftarlar Derneği olarak bu yılbaşından beri ilçelerle bir bütün olma, aradaki olumsuzlukları yenme adına verdiğimiz mücadelenin geldiği bu güzel noktanın yeni olumsuzluklarla bozulmasını istemediğimizi tüm kamuoyuna bildiriyoruz. "48 plakanın olduğu her yer bizim kardeşimizdir" parolamızla bu hafta sonu oynanacak maçın sonucu ne olursa olsun, fair-play ortamının kesinlikle bozulmayacağını, galip gelen tarafın alkışlanacağı bir maç olmasını diliyorum. Pazar günü iyi olanın kazandığı bir maç olmasını diliyorum" dedi.

48 Gençlik Başkanı Çelik’ten Fair-play Çağrısı

48 Gençlik Başkanı Çelik’ten Fair-play Çağrısı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim