• BIST 9693.46
  • Altın 2509.343
  • Dolar 32.5709
  • Euro 34.7709
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

44 Malatyaspor İlk Yarının Son Maçında Elbistan İle Karşılaşacak

44 Malatyaspor İlk Yarının Son Maçında Elbistan İle Karşılaşacak
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2.Grup takımlarından 44 Malatyapor'un Teknik Sorumlusu Cihangir Meriç, ilk yarının son maçında karşılaşacakları Elbistan Belediyespor...

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2.Grup takımlarından 44 Malatyapor'un Teknik Sorumlusu Cihangir Meriç, ilk yarının son maçında karşılaşacakları Elbistan Belediyespor karşısında galip gelip, devreye moralli girmek istediklerini söyledi.

Pazar günü deplasmanda Elbistan Belediyespor ile karşılaşacak olan 44 Malatyaspor hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşiltepe 3 Nolu sahada bir çalışma yapan sarı-kırmızılı ekipte futbolcuların hırslı oluşu teknik heyetin yüzünü güldürdü. Sarı kırmızılı takımda sakatlığı bulunan Talat Akça'nın Elbistan deplasmanında oynamasının zor gözüktüğü belirtildi.

Antrenman öncesi açıklamada bulunan takımın Teknik Sorumlusu Cihangir Meriç, geçen hafta sahalarında oynadıkları ve 0 - 0 berabere kaldıkları maçta çok istemelerine rağmen galip gelemediklerini ifade etti. Elbistan Belediyespor ile deplasmanda ilk yarının son maçına çıkacaklarını hatırlatan Meriç, " Son haftalarda önemli puanlar kaybettik. Ancak ben futbolcularımın sahadaki iyi mücadelelerini gördükçe, bir noktada kaybedilen puanların telafisinin olacağını düşünüyorum. Geçen hafta golü bulsaydık sonuç daha farklı olabilirdi. Ben maç öncesi oyuncularıma da söyledim, eğer golü bulabilirsek maçı kazanabiliriz diye. Fakat skoru lehimize çeviremedik" dedi.

Pazar günü karşılaşacakları Elbistan Belediyespor'u yenip, devre arasına moralli girmek istediklerini kaydeden Meriç, "İlk yarının son maçında Elbistan ile deplasmanda karşılaşacağız. Bu maçı kazanıp, devreye moralli girmek istiyoruz. Oyunsal anlamda üzerine çok koyduk. Tabi bunu sonuca da yansıtmamamız lazım. Ben takımıma güveniyorum. İnşallah devre arasında yapacağımız takviyelerle birlikte daha iyi duruma geleceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim