• BIST 9693.46
  • Altın 2506.298
  • Dolar 32.5775
  • Euro 34.7696
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 20 °C

44 Malatya’da Karaköprü Belediyespor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

44 Malatya’da Karaköprü Belediyespor Maçı Hazırlıkları Sürüyor
Bölgesel Amatör Lig 2.Grup'ta mücadele eden 44 Malatyaspor'da hafta sonu oynanacak Karaköprü Belediyespor müsabakasının hazırlıkları sürüyor.

Bölgesel Amatör Lig 2.Grup'ta mücadele eden 44 Malatyaspor'da hafta sonu oynanacak Karaköprü Belediyespor müsabakasının hazırlıkları sürüyor.

Geride kalan haftada şampiyonluğun en önemli adaylarından Adıyaman 1954 takımından altın değerinde 1 puan alan sarı-kırmızılılar, bu hafta da bir diğer şampiyonluk adayı Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor ile karşılaşacak.

Deplasmanda oynayacağı zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren 44 Malatyaspor'da hedef bu zorlu karşılaşmadan puan ya da puanlar alabilmek.

Yeşiltepe 2 Nolu sahada bir antrenman yapan sarı-kırmızılılarda morallerin iyi olduğu gözlenirken, antrenör Muharrem Zeyno takıma rehavet uyarısında bulundu.

-"BEN TAKIMIMA GÜVENİYORUM"

2 haftada toplanan 4 puanın ayaklarını yerden kesmemesi gerektiğini belirten Zeyno, tam olarak rahatlayabilmeleri için puanlara ihtiyaçlarının olduğunu vurguladı.

Takımdaki son durum ve bu haftaki Karaköprü maçıyla ilgili açıklamada bulunan antrenör Muharrem Zeyno, iki haftada topladıkları 4 puanın oldukça önemli olduğunu söyledi. Bu haftada zor bir müsabakaya çıkacaklarını kaydeden Zeyno, "Ligde kalma adına aldığımız 4 puan bize ilaç gibi geldi. Ancak rehavete kapılmadan aynı istikrarlı gidişatımızı sürdürmemiz lazım. Futbolcularıma söylediğim hep şu; ayaklarınızı yerden kesmeyin. Bu iki haftada da net bir şekilde görüldü ki biz kaliteli oyunculardan kurulu bir takımız. Bu kalitemizi ligin en büyük şampiyonluk adayı karşısında fazlasıyla gösterdik. Bu haftada çok zor bir müsabakaya çıkacağız. Karaköprü gibi şampiyonluk mücadelesi bir takıma karşı deplasmanda mücadele etmek kolay iş değil. Ben takımıma sonuna kadar güveniyorum. Oradan da puan yada puanlarla döneceğimize dair olan inancım tam" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim