• BIST 9679.8
  • Altın 2489.039
  • Dolar 32.4231
  • Euro 34.4318
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 7 °C
  • İzmir 18 °C

"4. yıldızı alıp gideceğim"

"4. yıldızı alıp gideceğim"
Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, 2. Başkan Hamdi Yasaman’ı eleştirdi. Duygum Yarsuvat, " “Florya’dakiler Abdurrahim’i tanıyor ve itimatları sonsuz. Acaba bu eleştirileri getirenler Florya’ya gitti mi? Giderse nasıl karşılanır ve neler olur? Öyle gazet

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, futbolun iki patronu olan Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak’ı her fırsatta eleştiren 2. Başkan Hamdi Yasaman’ı eleştirdi, Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak’ın arkasında durdu.

Yarsuvat, “Abdurrahim ve Ali artık bu işin üstatları... Onlar olmasa inanın işimiz kolay değildi.  Albayrak futbolcuların dilinden çok iyi anlıyor. Her şeyden önemlisi, teknik kadro ve futbolcular kendisine çok inanıyor. Sözünde de duruyor. Bu güven ortamı başarıyı getiriyor” dedi.

4. yıldızı alıp gideceğim

“Mali genel kurulda Abdurrahim Albayrak’a, Cumhurbaşkanı’nı ziyareti yüzünden eleştiriler oldu. Burada kendisini biraz yalnız hissetmiş olabilir mi?” sorusuna Yarsuvat, “Biz siyasi bir parti değiliz. Devletin en üst makamından bir davet geliyorsa gitmemiz kadar doğal bir şey olamaz. Abdurrahim’in başka bir sorunu var diye tahmin ediyorum” yorumunu yaptı.


Hamdi Yasaman’ın sürekli olarak Albayrak ve Dürüst’ü hedef alması konusunda da konuşan Galatasaray Başkanı, “Florya’dakiler Abdurrahim’i tanıyor ve itimatları sonsuz. Acaba bu eleştirileri getirenler Florya’ya gitti mi? Giderse nasıl karşılanır ve neler olur? Öyle gazeteye beyanat vermek kolay. Önce elini taşın altına sokacaksın” diyerek ikinci başkanını eleştirdi.


Duygun Yarsuvat, Galatasaray’da seçimlerin her zaman fırtınalı bir havada gerçekleştiğini belirterek, “Beni sadece Galatasaray ilgilendirir. 4. yıldızı alacağım ondan sonra da Allah’a ısmarladık diyeceğim. Adaylar henüz netleşmedi. Ancak Dursun Özbek’i herkese tercih ederim. Gerek o, gerekse Abdurrahim mali konularda çok büyük fedakârlıklar yaptı” dedi.


Yarsuvat son olarak, taraftara da mesaj yollayarak, “Tabii gönül ister ki maçlarımızda tribünlerimiz dolup taşsın. Ancak bu sene böyle. İlgi yeterli değil. Galiba futbolcular da seyircisiz oynayıp kazanmaya alıştı” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim