• BIST 9079.97
  • Altın 2310.536
  • Dolar 32.3369
  • Euro 35.0909
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C

4 Yaşındaki Selen Kendisine Zarar Vermesin Diye Yatağa Bağlandı

4 Yaşındaki Selen Kendisine Zarar Vermesin Diye Yatağa Bağlandı
Bursa'da 13 aylıkken beyninde su toplanması nedeniyle götürüldüğü hastanede koyulan tümör teşhisinin ardından 9 kez ameliyat edilen 4 yaşındaki Selen...

Bursa'da 13 aylıkken beyninde su toplanması nedeniyle götürüldüğü hastanede koyulan tümör teşhisinin ardından 9 kez ameliyat edilen 4 yaşındaki Selen Özenç, ameliyatların ardından acı hissetmediği için gözünü çıkarıp, dişlerini ve burnunu parçaladı. Ne yapacağını bilemeyen aile, küçük kızları kendisine zarar vermesin onu yatağa bağlamak zorunda kaldı.

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde ikamet eden tarım işçisi Mehmet ve ev hanımı Nurdan Özenç çifti, üçüncü çocukları olan 4 yaşındaki Selen'in hastalığına çare bulamıyor. 2012 yılında sağlıklı olarak dünyaya gelen minik Selen, 13 aylık olana kadar normal hayatına devam etti. Gözlerinde kayma gerçekleşen Selen bir anda rahatsızlandı. Ailesi ayaklarının tutmadığını fark ettikleri küçük kızı hemen Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürdü. Burada ameliyat edilen küçük kız, birkaç ay sonra evin sobasına değerek yandı. Minik Selen'in hiç acı hissetmediğini anlayan aile, çocuklarını tekrar doktora götürdü. Beyin tümörü teşhisi koyulan Selen, hemen ameliyata alındı. Ardından durumu daha da kötüye giden küçük kız hissizleşmeye başladı. Kendi gözünü çıkaran, burnunu, dilini ve dişlerini parçalayan Selen, 9 kez ameliyat oldu. Çaresiz kalan aile her yolu denedi. En son çare olarak minik Selen'i kendine zarar vermesin diye yatağa bağlamak zorunda kalan aile, küçük kızlarının hastalığına teşhis konulup tedavi edilmesini istiyor.

Gündelik yevmiye ile çalışan tarım işçisi baba Mehmet Özenç, doktorların kapısını aşındırsa da kızına çare bulunamadığını belirterek, "Kızım için mücadeleyi bırakmayacağım, 9 kez ameliyat oldu ama günden güne kötüye gitti. Artık kendine ciddi zararlar vermeye başladı. Gözünü çıkardı, dişlerini söktü, burnunu parçaladı. Son çare kızımı yatağa bağlamak zorunda kaldık. Artık doktorlar buna bir çare bulsun istiyoruz" dedi.

Anne Nurda Özenç ise, kızının sağlıklı olarak dünyaya geldiğini dile getirerek, "Kızım 9 kez ameliyat oldu. Beyninde tümor var dediler, ameliyat ettiler ama durumu hep kötüye gitti. Doktorların çare bulmasını istiyorum" diye konuştu.

4 Yaşındaki Selen Kendisine Zarar Vermesin Diye Yatağa Bağlandı

4 Yaşındaki Selen Kendisine Zarar Vermesin Diye Yatağa Bağlandı

4 Yaşındaki Selen Kendisine Zarar Vermesin Diye Yatağa Bağlandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim