• BIST 9464.08
  • Altın 2488.872
  • Dolar 32.5974
  • Euro 34.7926
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

4 yaşındaki Deniz, 9 yıldır bulunamadı

4 yaşındaki Deniz, 9 yıldır bulunamadı
Osmaniye'nin Sumbas ilçesinde elini yıkamak isterken çaya düşerek kaybolduğu iddia edilen kız çocuğu 9 yıldır bulunamadı.K

Osmaniye'nin Sumbas ilçesinde elini yıkamak isterken çaya düşerek kaybolduğu iddia edilen kız çocuğu 9 yıldır bulunamadı.Kızının hasretine dayanamayan baba, 2 yıl önce geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Sumbas Köseli Köyünde 27 Mart 2008 tarihinde meydana gelen olayda, arkadaşlarıyla oynarken elini yıkamak isteyen 4 yaşındaki Deniz Özsolak, Sumbas Çayına düşerek kayboldu. O tarihte Özsolak'ın ailesi ve yakınları, arama ve kurtarma ekipleri ile dalgıçların bir ay sürdürdüğü arama çalışmalarından sonuç alınamadı.

Anne Emine Özsolak, bugüne kadar sonuç alınamamasının çaresizliğini ve acısını yaşadıklarını söyleyerek, "Benim kızım suya düşmedi kaçırıldı" dedi.

Eşinin 2 yıl önce kızının hasretine dayanamayarak kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği söylen Özsolak, "Eşim çocuklarını çok severdi bu kızın böyle kaybolmasına daha fazla dayanamayıp kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği söyledi.

Üzerinden yıllar geçmesine rağmen kızlarının ölü ve dirisinden bir haber alamamanın acısını yaşadıklarını o günkü gibi hissettiklerini anlatan Anne Özsolak, "Kızımın suya düştüğüne inanmıyorum. Benim kızımı kaçırıldığı olay günü burada bir yabancı araba görülmüş hatta o araçtaki kişiyle de eşim konuşmuş, o kişinin kaçtırdığını düşünüyorum. Ben yetkililerden tek isteğim kızımın ölü veya sağ olarak bulunmasıdır" dedi.

"Buradan Cumhurbaşkanıma seslenmek istiyorum" diyen kaybolan Deniz'in küçük kardeşi 9 yaşındaki Vural Özsolak "Herkesin sesi oldunuz bizim de sesimiz olun Tayyip amca. Kardeşimi bulun" diye konuştu.

Torununu günlerce aradıklarını ama bir sonuç alamadıklarını söyleyen Nene Fatma Özsolak ise "Ben torunumun sağ olduğunu düşünüyorum, hükümetten bir an önce bulunması için bizlere yardım etsinler. Herkesin çocuğu bulunuyor, televizyonlarda bakıp görüyoruz" dedi.

Sumbas çayının etrafının çevrilmesini isteyen Köy Muhtarı Ali Gödeoğlu da, olay günü akşam üstü Mustafa Özsolak'ın kızı Deniz'in kaybolduğunu öğrenir öğrenmez tüm yetkili kurumları arayarak araştırma çalışmalarına başladıklarını ancak bugüne kadar bir sonuç alamadıklarını dile getirdi.

4 yaşındaki Deniz, 9 yıldır bulunamadı

4 yaşındaki Deniz, 9 yıldır bulunamadı

4 yaşındaki Deniz, 9 yıldır bulunamadı

4 yaşındaki Deniz, 9 yıldır bulunamadı

4 yaşındaki Deniz, 9 yıldır bulunamadı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim