• BIST 8904.46
  • Altın 2240.294
  • Dolar 32.337
  • Euro 35.0975
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

4 Mevsim Havuz Keyfi

4 Mevsim Havuz Keyfi
Mamak Belediyesi Yüzme Havuzu, başkentlilere 4 mevsim yüzme imkânı sunuyor.

Mamak Belediyesi Yüzme Havuzu, başkentlilere 4 mevsim yüzme imkânı sunuyor. Hem yaz hem de kış aylarında büyük ilgi gören havuz, özellikle hafta sonları dolup taşıyor. Genç, yaşlı, çocuk her kesime hitap eden havuzda geçtiğimiz yıl 66 bin kişi, açıldığı günden itibaren geçen 2,5 yıllık süreç içinde 220 bin kişi yüzdü. Üye sayısı her geçen gün artan tesisten, geçtiğimiz yıl 1158 erkek, 1833 bayan, günü birlik kullanıcılar ve üyeler de dâhil olmak üzere toplam 15 bin kursiyer yararlandı.7'den 70'e herkesin uğrak yeri olan yüzme havuzu temizliğiyle de takdir toplayarak hem yaz hem de kış döneminde binlerce kişiye yüzme öğretmeyi hedefliyor. Sosyal belediyecilik alanında örnek hizmetlere imza attıklarını vurgulayarak, belediyenin imkan ve hizmetlerinden herkesin yararlanmasını amaçladıklarını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Belediyemiz tüm imkânlarıyla çocukların ve gençlerin yanında olmaya, onlara destek vermeye devam edecek" dedi. Havuza olan ilginin her geçen gün arttığını belirten Akgül, anne ve babaların çocuklarını yüzme havuzuna gönül rahatlığı içinde gönderebileceklerini kaydetti.

HİJYEN BİRİNCİ KURAL

Çocuk grupları ve yetişkinlerden oluşan geniş kullanıcı yelpazesiyle her geçen gün ilginin daha da arttığı havuz hem yazın hem de kışın Ankaralıların en çok tercih edeceği sosyal alan olarak dikkat çekiyor. Havuz suyu ölçümlerinin düzenli olarak yapıldığı, kimyasal ve fiziksel ölçümlerin yanı sıra mikrobiyolojik ölçümlerin de gerçekleştirildiği tesiste, temizlik kurallarına harfiyen uyuluyor.

HAFTADA ALTI GÜN

Pazartesi günü hariç haftanın altı günü hizmet veren havuza günün farklı saatleri ve hafta sonları olmak üzere yüzme eğitim grupları, çocuk grupları ve yetişkinlerden oluşan geniş kullanıcı yelpazesiyle her geçen gün ilgi daha da artıyor. Tesis saat 09.00-21.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Yaz mevsiminde kış serinliği, kış mevsiminde de yaz sıcaklığı sunan havuz, salı-perşembe ve cumartesi günlere bayanlara, çarşamba- cuma ve pazar günleri de erkeklere hizmet veriyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim