• BIST 9516.57
  • Altın 2491.699
  • Dolar 32.5984
  • Euro 34.8278
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

4 büyük kulübün forması ellerinde kaldı

4 büyük kulübün forması ellerinde kaldı
Zonguldak Spor Amatör Ligi'nde mücadele eden Kepez Çaylıoğlu spora destek sağlamak amacıyla gece düzenlendi.

Zonguldak Spor Amatör Ligi'nde mücadele eden Kepez Çaylıoğlu spora destek sağlamak amacıyla gece düzenlendi. Gecede takıma katkı sağlamak amacıyla hazırlanan 4 büyük kulübün imzalı takım forması protokol üyelerinin yemekten hemen sonra salondan ayrılması ile satışa sunulamadı.

Ereğli" de kısa süre önce kurulan ve zor şartlarda Zonguldak Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Kepez Çaylıoğlu Spor Kulübü yönetimi, takımlarına katkı sağlamak amacıyla destek gecesi düzenledi. Geceye AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, AK Partili Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Talat Şeker, siyasiler, sivil toplum kuruluşları başkan ve yöneticileri, oda başkanları katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan Kulüp Başkanı Baki Karaaslan, takımlarının zor şartlarda mücadele ettiğini ve gecede takımlarına katkı sağlayacak olan herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ise konuşmasında her zaman amatör kulüplerinin yanında olduklarını, ne kadar zor şartlarda mücadele ettiklerini iyi bildiklerini ifade etti.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu da konuşmasında, "Başkanımız ile konuşmamızda şartların ne kadar zor olduğunu anlattı. Ne kadar amatör olursa olsun profesyonel davranmak lazım. Zaman ve kaynak ayırmak lazım. Eninde sonunda da takımın başarılı olacağına inanıyorum." dedi.

Kepez Çaylıoğlu Spor yönetimi konuşmaların ardından AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu'na 67 numaralı takımlarının formasını hediye etti. Yöneticiler Çaturoğlu'ndan formaya değer biçmelerini istedi. Ancak Çaturoğlu, formaya değer biçmezken, Spor Toto idaresi ile görüşüp amatör kulüplere destek verilip verilmeyeceği konusunda görüşme yapacağını söyleyerek kürsüden indi.

Konuşmaların ardından kulüp yöneticileri 4 büyük takımın futbolcularının imzaladığı formaları satışa çıkarmak için hazırlık yaptığı sırada AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Belediye Başkanları, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve diğer partililerin salondan ayrılması ile açık arttırmayı başlatamadı. 4 büyük kulübün formaları kısa süre şaşkınlık yaşayan kulüp yöneticilerinin elinde kaldı.

4 büyük kulübün forması ellerinde kaldı

4 büyük kulübün forması ellerinde kaldı

4 büyük kulübün forması ellerinde kaldı

4 büyük kulübün forması ellerinde kaldı

4 büyük kulübün forması ellerinde kaldı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim