• BIST 9040.03
  • Altın 2301.296
  • Dolar 32.3288
  • Euro 35.0591
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

3g Gelecek Gençlerle Gelecek Projesi Tanıtıldı

3g Gelecek Gençlerle Gelecek Projesi Tanıtıldı
Adıyaman Altınbaşak Eğitim ve Kültür Derneği tarafından yürütülen Gençlik ve Spor Bankalığı ile Gençlik Projeleri Destek Programı tarafından desteklenen...

Adıyaman Altınbaşak Eğitim ve Kültür Derneği tarafından yürütülen Gençlik ve Spor Bankalığı ile Gençlik Projeleri Destek Programı tarafından desteklenen 3G Gelecek Gençlerle Gelecek Projesi tanıtıldı.

Adıyaman Altınbaşak Eğitim ve Kültür Derneği Binasında yapılan proje tanıtım açılışına, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, Adıyaman Belediye Başkan Yardımcısı Sait Kutlu, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Aziz Özbilgiç, Adıyaman Altınbaşak Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı İlyas Buçakçı, Adıyaman Spor Şube Müdürü Yaşar Sarıkaya ve dernek üyeleri katıldı.

12 ay boyunca faaliyet gösteren proje, okunan dualar eşliğinde açılışa katılan protokol üyeleri tarafından açıldı. Proje sonrası proje için hazırlanan dernek binası protokol üyeleri tarafından gezilerek incelendi. Yapılan incelemelerin ardından proje hakkında protokol üyelerine bilgiler verildi. Dernek görevlileri tarafından proje hakkında verilen bilgilerde, "3G Gelecek Gençlerle Gelecek projesiyle, alanında uzman eğitimcilerin rehberliğinde geleceğin teminatı olan gençlere, ülkemizin dinamik yapısında ne kadar önemli bir yere sahip olduklarını göstermek ve değerler eğitimi öncülüğünde insani değerlere sahip, özgüveni yüksek, cesaretli, bilgili, sosyal çevreye uyumlu, ailesi ile barışık, tarihini bilen ve ecdadını tanıyan fertler yetiştirmektir. Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğü, Adıyaman Halk Eğitim Merkezi, Adıyaman Müftülüğü ve Türkiye Petrolleri gibi kamu kuruluşlarının katkısı ile gençlerde sigara, alkol ve madde bağımlılığı gibi kötü alışkanlıklara karşı sanatsal, kültürel ve sportif faaliyetlerle farkındalık oluşturmaktır. Tarihi bilinci eksik, geçmişini bilmeyen gençlerin, Osmanlı Türkçesi kurslarıyla tarihini asıl kaynağından okuyabilen milli ve manevi değerlere bağlı bireyler olarak yetişmesine katkıda bulunmaktır. Sosyal medya ve internetin getirmiş olduğu teknoloji bağımlılığından kurtulamayan gençlere ideal bir eğitim ortamı oluşturmakla onların doğru teknoloji kullanımına sahip bireyler olarak yetişmesine katkıda bulunmaktır. Adıyaman Belediyesi'nin katkılarıyla bölgemizin tarihini, doğal güzelliklerini, milli ve manevi büyüklerimizi ve bize kazandırdıklarını geziler düzenleyerek tanıttırmaktır. Sportif faaliyetler düzenleyerek sorumluluk duygusu, öfkeyi kontrol edebilme gibi kendisinin toplum tarafından kabulünü sağlayacak olumlu davranışlar geliştirmesini sağlamak ve toplumsal faaliyetlerde grup sorumluluğu kazanarak kurallara uymanın önemini kavratmaktır" denildi.

3g Gelecek Gençlerle Gelecek Projesi Tanıtıldı

3g Gelecek Gençlerle Gelecek Projesi Tanıtıldı

3g Gelecek Gençlerle Gelecek Projesi Tanıtıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim