• BIST 8718.11
  • Altın 2246.928
  • Dolar 32.3334
  • Euro 35.1703
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • İzmir 8 °C

30 Büyükşehir İçinde Bir İlk

30 Büyükşehir İçinde Bir İlk
Manisa Büyükşehir Belediyesi bir ilke daha imza atarak Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) ile e-imza uygulamasına geçti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi bir ilke daha imza atarak Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) ile e-imza uygulamasına geçti. Şeffaf, hesap verilebilir bir kurum yapısının oluşturulması ve iş onay süreçlerinin daha süratli olmasını sağlayacak olan uygulamada, elektronik ortamda üretilen ilk belgeyi Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün e-imza kullanarak onayladı.

Gerçekleştirdiği uygulamalar ve projelerle teknolojiyi yakından takip eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, 30 Büyükşehir Belediyesi arasında bir ilke imza atarak EBYS sistemi ile e-imza uygulamasına geçti. Teknolojideki hızlı gelişmenin birçok iş sürecinde olduğu gibi belge yönetimi sürecinde de teknolojinin daha fazla kullanılır olmasına neden olduğunu ve önemli imkanlar sağladığını dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Bu konuda bir süredir devam eden çalışmalarımızı tamamladık. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak 22 Şubat 2016 tarihinden itibaren EBYS sistemi ile e-imza uygulamasını başlattık. Bu proje ile hedeflenen belgelere her zaman ve her yerden kolaylıkla ulaşılması, şeffaf, hesap verilebilir bir kurum yapısının oluşturulması, teknolojinin daha fazla kullanılması, iş onay süreçlerinin daha süratli olması ve maliyetlerin azaltılması hedefleniyor" dedi.

İLK E-İMZA BAŞKAN ERGÜN'DEN

Otuz Büyükşehir Belediyesi arasında ilk olmanın gururunu yaşadıklarını belirten Başkan Ergün, "Belge alışverişinin e-imza ile daha güvenli bir şekilde yapılacağını ve kurumsal verimliliğin artacağını düşünüyoruz" diye konuştu. Elektronik ortamda üretilen ilk belgeyi e-imza kullanarak onaylayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, uygulamanın Manisa'ya hayırlı olmasını temenni etti.

30 Büyükşehir İçinde Bir İlk

30 Büyükşehir İçinde Bir İlk

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim