• BIST 9079.97
  • Altın 2301.089
  • Dolar 32.3484
  • Euro 35.109
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

3 Yıllık Evli Çifti Kaza Ayırdı

3 Yıllık Evli Çifti Kaza Ayırdı
İzmir'in Narlıdere ilçesinde, sürücüsünün kontrolünü kaybettiği panelvan tipi araç karşı şerde geçip bir başka otomobile çarptı.

İzmir'in Narlıdere ilçesinde, sürücüsünün kontrolünü kaybettiği panelvan tipi araç karşı şerde geçip bir başka otomobile çarptı. Kazada, otomobilin içinde bulunan evli çiftten Mesut Gaygısız hayatını kaybederken 2 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 14.00 sıralarında, Mithatpaşa caddesi Güzelbahçe Arıtma Tesisleri ile Narlıdere İstihkam Okulu arasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Narlıdere'den Güzelbahçe yönüne giden Erdal I. (46) yönetimindeki 35 HK 905 plakalı panelvan tipi araç henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak karşı şeride geçti. Bu sırada karşıdan gelen Mesut Gaygısız (34) yönetimindeki 35 BUK 15 plakalı otomobil ile panelvan tipi araç kafa kafaya çarpıştı.

KAZA, KARA KOCAYI AYIRDI

Kazayı görenler durumu polis, sağlık ve 110 ekiplerine bildirdi. Kazada panelvan tipi aracın sürücüsü Erdal I. yaralanarak Urla Devlet Hsatanesi'ne, otomobil içinde bulunan Hatice Gaygısız, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Öte yandan araç içerisinde sıkışan Mesut Gaygısız, AKS 110 ekiplerince çıkarılırken sağlık ekipleri yaptığı kontrolde Mesut Gaygısız'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Karşı şeride geçmesi sonucu kazaya neden olduğu ileri sürülen Erdal I.'nın kaza yaptığı aracın İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait araç olduğu ve şoförlük yaptığı öğrenildi.

Kazada yaralanan ve hayati tehlikesi bulunmayan Hatice Gaygısız'ın, kazada hayatını kaybeden Mesut Gaygısız ile 3 yıllık evli olduğu ve bir çocuklarını olduğu öğrenildi.

ALKOL YOK

Olay yerindeki incelemenin ardından Mesut Gaygısız'ın cesedi İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Yapılan kontrolde hafif şekilde yaralanan sürücü Erdal I.'nın alkolü olmadığı öğrenildi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

3 Yıllık Evli Çifti Kaza Ayırdı

3 Yıllık Evli Çifti Kaza Ayırdı

3 Yıllık Evli Çifti Kaza Ayırdı

3 Yıllık Evli Çifti Kaza Ayırdı

3 Yıllık Evli Çifti Kaza Ayırdı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim