• BIST 9524.59
  • Altın 2495.084
  • Dolar 32.5109
  • Euro 34.7283
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 21 °C

3 yaşındaki oğlunu döverek öldürdüğü öne sürülen anne gözaltına alındı

3 yaşındaki oğlunu döverek öldürdüğü öne sürülen anne gözaltına alındı
Aydın'ın Nazilli ilçesinde annesi tarafından şiddet uygulandığı iddia edilen 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde annesi tarafından şiddet uygulandığı iddia edilen 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti. Apartman sakinlerinin ihbarı ile olay yerine gelen polis ekipleri, nefes almadığını tespit ettiği çocuk için eve 112 ekiplerini çağırdı. Eve gelen sağlık personelinin müdahalesi sonrası hastaneye kaldırılan çocuğun öldüğü tespit edildi. Eşi tarafından 2 ay önce terk edilen 26 yaşındaki anne ise çocuğunun ranzadan düştüğünü iddia etti. 1 yaşındaki C.E. ve 6 yaşındaki Y.E. ile birlikte gözaltına alınan annenin sorgusu sürüyor.

İddiaya göre, inşaatlarda elektrik tesisatı işi yapan baba A.E., 4 ay önce 3 çocuğu ve eşi ile birlikte iş bulduğunu söyleyerek Kahramanmaraş'tan Nazilli'ye taşındı. 2 ay önce ise evi terk eden A.E., bir daha evine uğramadı. Yeni Sanayi Mahallesi Eğrek Mevkii'nde ikamet eden anne A.E. ve çocuklarına ise komşuları sahip çıktı. 3 aydır kirası ödenmeyen evde yaşayan anne E., geçtiğimiz hafta komşularının ihbarı üzerine 3 yaşındaki çocuğu M.E.'ye şiddet uyguladığı gerekçesiyle ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı. Çocuğunun ranzadan düştüğünü iddia eden kadının, emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

Ölümle sonuçlanan olay ise komşuların ihbarıyla ortaya çıktı. Ailenin yaşadığı evden çocukların çığlık seslerinin geldiğini duyan komşular, 155 Polis İmdat hattını arayarak ihbarda bulundu. "Komşumuz çocuğunu dövüyor" ihbarı üzerine Emniyet Müdürlüğü'ne 300 metre uzaklıktaki eve gelen polis ekipleri, yerde hareketsiz yatan çocuk için 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık personelince nefes almadığı tespit edilen çocuk kalp masajı yapılarak Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayati fonksiyonlarının olmadığı belirlenen 3 yaşındaki çocuğa uzun süre kalp masajı yapıldı ancak hayata döndürülemedi. Doktor raporunda ise "Ex olarak hastaneye getirilen çocuk, kalp masajına yanıt vermemiştir. Ölüm nedeni belirlenemedi. Sol kolunda iki darp izine rastlanırken, kesin ölüm nedeni otopsi ile belirlenebilir" ifadeleri yer aldı.

HASTANE ÇALIŞANLARI TEPKİ GÖSTERDİ

3 yaşındaki M.E.'nin ölüm haberinin ardından savcılık talimatı ile gözaltına alınan anne A.E., Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Bürosuna götürüldü. İfadesinin ardından sağlık raporu için yeniden hastaneye götürüldü. Çocuğun ölümü ile hüzünlenen ve ağlayan personelden bazıları anne A.E.'nin sağlık raporu için hastaneye getirilmesine tepki gösterdi. Sakin tavırlarıyla dikkat çeken anne, tepkilerden sonra ağlayarak hastaneyi terk etti.

RANZADAN DÜŞTÜ

Geçen hafta da komşular tarafından yapılan ihbar ile çocuğunu darp ettiği iddiasıyla gözaltına alınan anne A.E.'nin ifadesinde "Ranzadan düştü" dediği öğrenildi. Minik çocuğun kesin ölüm nedeninin, cenazesinin gönderildiği İzmir Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek rapor ile belirleneceği belirtildi.

Komşuları tarafından imece usulü evine eşyalar döşendiği belirtilen annenin, elektrikleri olmayan evdede komşularının getirdikleri ile hayatını idame ettirdiği öğrenildi. Geçen hafta yaşanan olayın ardından çocukların bakımı için Nazilli Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nün maaş bağlanması için çalışma başlattığı öğrenildi.

Öte yandan bazı komşuları ise annenin zaman zaman çocuklarını dövdüğünü dile getirirken, olayda en çok evi terk eden baba A.E.'nin suçlu olduğunu ifade ederek 3 çocuğuna sahip çıkmayan babanın suçlu olduğunu dile getirdi.

3 yaşındaki oğlunu döverek öldürdüğü öne sürülen anne gözaltına alındı

3 yaşındaki oğlunu döverek öldürdüğü öne sürülen anne gözaltına alındı

3 yaşındaki oğlunu döverek öldürdüğü öne sürülen anne gözaltına alındı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim