• BIST 9516.77
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 24 °C

3. Lig’in şampiyonluk maçını elinde kitapla stadyuma gelenler izleyebildi

3. Lig’in şampiyonluk maçını elinde kitapla stadyuma gelenler izleyebildi
TFF 3. Lig 2. Grup takımlarından Darıca Gençlerbirliği ve Anagold 24 Erzincanspor arasında oynanan maçı izlemek için stada gelen seyirciler bilet yerine...

TFF 3. Lig 2. Grup takımlarından Darıca Gençlerbirliği ve Anagold 24 Erzincanspor arasında oynanan maçı izlemek için stada gelen seyirciler bilet yerine getirdikleri kitapları bağışlayarak stada girdi. Kitap getirmeyenler ise stada alınmadı.

Kocaeli'nin 3. Lig temsilcisi Darıca Gençlerbirliği, sahasında oynayacağı Anagold 24 Erzincanspor müsabakasında, tribüne girmek isteyen seyircilerden bilet yerine kitap talep etti. Bir hafta önce duyurusu yapılan kampanyayı duyan taraftarların çoğunluğu ellerine aldıkları kitaplar ile stadın önüne gerek tribünlere girmek için sıraya girdi. Stadyum önüne yerleştirilen kumbaralara kitaplarını atan seyirciler daha sonra tribünde yerini aldı. Kitap getirmeyen seyircilerin stada girişlerine ise izin verilmedi.

Kampanya hakkında konuşan Darıca Gençlerbirliği Onursal Başkanı Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, "Darıca Gençlerbirliği uzun yıllardır şampiyonluk için mücadele eden bir takımımız. Bugün de inşallah son 3 maçından biri olan Erzincanspor maçına çıkıyor ve lider durumdayız. Tabi bu maça çıkarken bir kampanya başlattık. "Kitabını getir, maça gir" kampanyası. Bu tabi ki kütüphanesi olmayan okullarımızla alakalı. Çok büyük bir rağbet gördü. Gördüğünüz gibi fanusun içerisinde çok sayıda kitap var. Vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Hem bir tarafta sportif bir başarının paylaşımı söz konusu olacak hem de kitaplarla birlikte okumuş olduğu, daha sonrasında başkalarının da faydalanabileceği kitapların burada toplanması adına çok önemli bir proje" dedi.

Mücahid Vural: "Takımımız tamamen şampiyonluğa inanmış durumda"

Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mücahid Vural ise, "Erzincan maçı bizim için final olabilecek bir maç. Biz bugün bu maçı alırsak şampiyonluğumuzu ilan etmiş olacağız. Taraftar ve futbolcularımız coşkulu. Darıcamız tamamen şampiyonluğa inanmış durumda. Bir hafta önce böylesine taraftarın yoğun olacağı bir maçta böyle bir kampanya yaparak da ihtiyacı olan okullarımıza kitap desteği sağlamak adına organizasyon yapmak istedik. Bölgemiz fazlasıyla rağbet gösterdiler. İnşallah yaptığımız kampanya da ihtiyaca binaen gerekli yerlere ulaşmış olur" diye konuştu.

Elinde kitaplarla maça gelen taraftarlar da kitap kampanyasının anlamlı olduğunu söyleyerek, ellerinden geldiğince kampanyaya destek verdiklerini söyledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim