• BIST 9677.12
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 30 °C
  • İzmir 27 °C

3. Lig’de Bayburt Fırtınası Esiyor

3. Lig’de Bayburt Fırtınası Esiyor
3. Lig ekiplerinden Bayburt Grup Özel İdare ve Gençlik Spor, hafta sonu deplasmanda karşılaştığı Çine Madranspor'u yenerek art arda 8'inci galibiyetini...

3. Lig ekiplerinden Bayburt Grup Özel İdare ve Gençlik Spor, hafta sonu deplasmanda karşılaştığı Çine Madranspor'u yenerek art arda 8'inci galibiyetini aldı. Bu galibiyetle Bayburt Grup, tüm liglerde sezonun en uzun galibiyet serisini yakalayan takım oldu.

3. Lig 3. Grup'ta fırtına gibi esen Bayburt Grup'un başarılı teknik direktörü Bülent Topuzoğlu takımın başarısını ikinci devrede yapılan nokta transferler ve takım oyununa bağlıyor. Bayburt Gruplu futbolcular Süleyman Altuntaş ve Yener Demirci ise, ikinci devre için koydukları hedefe adım adım yaklaştıklarını ve bu sayede önemli bir rekora imza attıklarını dile getirdi.

Bayburt Grup'u Bölgesel Amatör Lig'den 3. Lig'e çıkararak önemli bir başarı sağlayan ve takımın başına bu sezon ikinci kez geçen Teknik direktör Bülent Topuzoğlu, üst üste gelen 8 galibiyeti değerlendirdi.

NETİCELER SÜRPRİZ DEĞİL

Devre arasında çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve çok iyi transferler yaptıklarını kaydeden Topuzoğlu; " Bu neticeler bize pek sürpriz olmadı. Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Oynadığımız ilk lig maçında da bu belirtiler ortaya çıktı. Attığımız bir gol verilmedi. Penaltımız verilmedi. Mağlup bitirmiştik o maçı. Ama hakkımız olmayan bir mağlubiyetti" dedi.

Topuzoğlu şunları söyledi:

HENÜZ HERŞEY BİTMİŞ DEĞİL

"Takımımız 8 maçlık bir periyotta takımımız istenen seviyeye geldi. Takım oyununu çok iyi oynamaya başladık. Ama henüz her şey bitmiş değil. Önümüzde çok zor 9 maç daha var. Ve bizim gibi 9 takımda play-of'a kalmaya çalışıyor. Ve birbirlerimizle maçlarımız var. Neticesinde daha çok zor bir hafta var. İnşallah bu seriyi devam ettirip bizim hedeflediğimiz ve seyircinin istediği play-of olayına ulaşırız.

Hafta sonu konuk edecekleri Batman Petrolspor karşılaşmasını da değerlendiren Topuzoğlu:

"Batmanspor geçen hafta Erzincan'a evinde yenildi ama daha evvelki çıkışı müthişti. Çorum'u Çorum'da yendi. Kastamonu'yu kendi evinde 3-1'lik skorla yendi. Gruptaki rahat takımlardan bir tanesi. Çok iyi bir kadrosu var. Onun için işi ciddiye almamız lazım. Yere sağlam basmamız lazım. Çok zor bir maç olacak burada. İnşallah maçı lehimize çeviririz" diye konuştu.

ALTUNTAŞ; BAYBURT'U DA GÜNDEME TAŞIDIĞIMIZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ

Takımın tecrübeli oyuncularından Süleyman Altuntaş ise, 8 maçlık galibiyet serisini rekor durumu ortaya çıkınca fark ettiklerini söyledi. Hedeflerinin bu haftaki maçtan da 3 puan çıkararak gidebilecekleri yere kadar gitmek olduğunu kaydeden Altuntaş, şunları ifade etti: "İkinci yarıya başlarken hedefimiz Play-Of'tu. bunun içinde seri galibiyetlere ihtiyacımız vardı. İlk maç mağlup olmamıza rağmen bu seriyi 8'e kadar çıkardık. Bizde bu rekor durumu ortaya çıkınca fark ettik ki 8 maç üst üste kazanmışız. Çünkü bizim için önemli olan maçları tek tek kazanıp 3'er puan hanemize yazdırmaktı. Tabi ki böyle güzel bir seri yakalayıp Bayburt'u da gündeme taşıdığımız için çok mutluyuz. Bundan sonrası bizim için daha önemli. Bu seriyi ne kadar yükseltirsek rekoru da o kadar yükseltmiş olacağız. Hedefimiz bu haftaki maçı da kazanıp gidebildiğimiz yere kadar gitmek."

DEMİRCİ: KASTAMONU FİNAL MAÇI OLACAK

Sarı-siyahlıların başarılı defans oyuncularından Yener Demirci ise, ilk yarı talihsiz maçlar oynadıklarını belirtti. Demirci; "Ben geçen sene Bayburt Grup'a geldiğimde çok güzel anılar yaşayacağımı, şampiyonluklar yaşayacağımı hissettim. Allah kısmet ederse bu sene de o sene olacak. Şampiyon olmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. 8'de 8 yaptık ikinci devre. İlk yarı talihsiz maçlar oynadık. Hakem hatalarıyla 3-4 tane maç verdik. Belki o maçları da alsaydık şu an daha farklı yerdeydik. Kastamonu'nun üzerinde de olabilirdik. Ama ikinci yarı artık hakemleri de yenmeye başladık ve 8'de 8 yaparak Türkiye'de bir rekor kırdık. 129 takım içerisinde Süper Lig'de dahil PTT'de dahil 8'de 8 yapan ilk takımız. Allah nasip ederse önceliğimiz Play- Of ama Kastamonu maçı benim için final maçı olacak."

İDDİASI OLMAYAN TAKIM YOK

Bizim grup diğerlerine nazaran daha farklı bir grup. İddiası olmayan takım yok. 10 takım yukarı oynuyor. Diğerleri ise küme düşmeme mücadelesi veriyor. Bizim grupta kolay maç olduğunu zannetmiyorum. biz Sandıklı'ya Tavşanlı'ya gittik. Burada zorlandık. Ama eğer Play-Of'a kalmak istiyorsanız bu engelleri aşmanız lazım. Hedefimiz Play-of. Ama benim hissettiğim biz Kastamonu'yla birincilik için final maçı oynayacağız."

TARAFTAR YALNIZ BIRAKMIYOR

Öte yandan takımlarını hem evinde hem deplasmanda destekleyen Genç Osman Taraftar Grubu antremanlarda da takımı yalnız bırakmıyor. Taraftar grubu üyeleri takımın her antremanında Genç Osman Stadyumu'na gelerek futbolcuları motive ediyor.

3. Lig’de Bayburt Fırtınası Esiyor

3. Lig’de Bayburt Fırtınası Esiyor

3. Lig’de Bayburt Fırtınası Esiyor

3. Lig’de Bayburt Fırtınası Esiyor

3. Lig’de Bayburt Fırtınası Esiyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim