• BIST 8970.5
  • Altın 2281.96
  • Dolar 32.3217
  • Euro 35.018
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 22 °C

3 Adımda Kırışıklıklardan Kurtulun

3 Adımda Kırışıklıklardan Kurtulun
"Cildin neye ihtiyacının olduğunu bilmek ve erken yaşlarda önlemler almak, kırışıklıklarla mücadele için bir numaralı öneridir" diyen Estetik International...

"Cildin neye ihtiyacının olduğunu bilmek ve erken yaşlarda önlemler almak, kırışıklıklarla mücadele için bir numaralı öneridir" diyen Estetik International Sağlık Grubu kurucusu Op. Dr. Bülent Cihantimur, cilt bakımına dair tavsiyelerde bulundu.

Cildin nemsiz bırakılmaması gerektiğini söyleyen Op. Dr. Bülent Cihantimur, "Cildinizi nemsiz bırakmayın. Yaşlanma, kolajen kırılmaları 25 yaşından sonra yaşanan fizyolojik bir süreçtir. Sigara kullanımı, yeteri kadar su içmeme, sağlıksız beslenme, kirli hava koşulları ve egzersizden uzak bir yaşantı, bu süreci çok daha çabuk ve ağır geçirmenize sebep olur. 25 yaşından sonra kaliteli, hücresel boyutta cildinize fayda sağlayacak bir krem kullanın. Örümcek Ağı kremini bu vesile ile tavsiye ediyorum. Az evvel saydığım olumsuz koşulları hayatınızdan uzak tutun" dedi.

KORUYUCU ÖNLEMLER ALIN

"Eğer cildinizde form kayıpları oluşmadan önlemler alırsanız, çizgiler yer etmeden bazı şeylerin önüne geçersiniz. Beyaz A4 kâğıdı düşünün, avucunuzun içinde buruşturun ve tekrar düzeltin. Aynen burada olduğu gibi düzeltseniz dahi tam manasıyla eski pürüzsüz şeklini almadığını görürsünüz. O sebeple destek kuvvetlere ihtiyacımız var. Bunlardan birisi de ameliyatsız bir uygulama olan Örümcek Ağı Estetiği. Kesi yapılmadan, ince uçlu iğnelerle tatbik edilir. İğneler vasıtasıyla, cilt alt dokusuna ulaşan medikal ipler, tıpkı örümcek ağı gibi şekil verilerek örülür. Cildin eksilen kolajenini tekrar aktive etmeyi amaçlayan bir tekniktir. Kesinlikle önleyici bir tedavi olarak kullanılabilir" diyen Op. Dr. Bülent Cihantimur, işlem sonrası derhal sosyal yaşantıya dönüş yapılabileceğinin de altını çizdi.

DÜZENLİ ARALIKLARLA CİLT BAKIMI YAPTIRIN

"Cildin ihtiyacı olan vitamin ve mineral desteklerinin dışarıdan takviyelerle verilmesi mümkün. Düzenli aralıklarla yaptıracağınız cilt bakımı, maske, kimyasal peeling gibi işlemler, kırışıklar için son derece önemli uygulamalardır" diyen Cihantimur, Estetik International Sağlık Grubu kliniklerinde kişiye özel kırışıklık tedavisi planlamasının yapıldığını söyledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim