• BIST 9524.59
  • Altın 2498.54
  • Dolar 32.5928
  • Euro 34.7112
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 17 °C

27 Kare İle Kendirciler

27 Kare İle Kendirciler
SANKO Üniversitesi Nükleer Tıp Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç.

SANKO Üniversitesi Nükleer Tıp Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Şinasi Özkılıç, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla fotoğraf sergisi açtı.

Özel Sani Konukoğlu Hastanesinde Yrd. Doç. Dr. Özkılıç'ın sergisinin açılış kurdelesini kesen SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Sınav, Özkılıç'ı kutlayarak, Üniversite olarak gerçekleştirdikleri ilk sanat sergisinin hayırlı olmasını diledi.

Prof. Dr. Sınav, "Şinasi Hocam çektiği fotoğrafları bizlerle paylaştığında, SANKO Üniversitesinde profesyonel düzeyde başarılı sanatçı öğretim üyelerinin olmasına çok sevindik. Üniversitenin görevi sadece meslek öğretmek değil, hayatı doğru yorumlayan entelektüel insanlar yetiştirmektir ve bunun en önemli aracı da sanattır. Bu nedenle üniversitemizin sanata ve sanatçıya destek olmasından doğal bir şey olamaz" dedi.

"Marifet iltifata tabidir" sözünü hatırlatan Prof. Dr. Sınav, "Hocamızın eline, emeğine sağlık. Gaziantep'imizin önemli ama kaybolmaya yüz tutmuş bir kültürel varlığını sanatıyla somutlaştırmış. Çektiği fotoğrafları siyah-beyaza çevirerek de dramatik bir etki yaratmış. Hocamızın siyah beyaz bu fotoğraflarının yanında çektiği çok sayıdarenkli fotoğrafı da var. Daha sonra, farklı sergilerle yine bir arada olacağımızı ümit ediyoruz" diye konuştu.

Yrd. Doç. Dr. Özkılıç ise ilk fotoğraf sergisinden dolayı çok gurur ve mutluluk duyduğunu dile getirerek, destekleyen herkese teşekkür etti. SANKO Üniversitesi ve Özel Sani Konukoğlu Hastanesinden çok sayıda akademisyen, sanatsever ve idari personelin katıldığı Yrd. Doç. Dr. Özkılıç'ın, 27 Kare İle Kendirciler başlıklı fotoğraf sergisi, 21 Mart 2016 tarihine kadar gezilebilecek.

YRD. DOÇ. DR. ŞİNASİ ÖZKILIÇ

1971 yılında Diyarbakır'da doğdu.İlk, orta ve lise eğitimini Diyarbakır'da tamamladı. 1989 - 1995 yılları arasında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde eğitim gördü.1998-2003 yılları arasında Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Nükleer Tıp Anabilim Dalında ihtisasını tamamlayarak, Nükleer Tıp Uzmanı oldu. Dr. Özkılıç, 2004 yılından bu yana Özel Sani Konukoğlu Hastanesinde Nükleer Tıp Uzmanı olarak çalışmakta olup, 2015 yılı itibariyle SANKO Üniversitesi Nükleer Tıp Anabilim Dalında Yrd. Doç. Dr. olarak görev yapmaktadır. Evli ve iki çocuk babası olan Dr. Özkılıç'ın, Türkiye Nükleer Tıp Derneği ve GAFSAD üyeliği bulunmaktadır. Halen Anadolu Üniversitesi Kültürel Miras ve Turizm Bölümünde eğitim alan Dr. Özkılıç'ın, kişisel ilgi alanları arasında sokak fotoğrafçılığı ve kültür gezileri yer almaktadır.

27 Kare İle Kendirciler

27 Kare İle Kendirciler

27 Kare İle Kendirciler

27 Kare İle Kendirciler

27 Kare İle Kendirciler

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim