• BIST 9572.82
  • Altın 2472.81
  • Dolar 32.492
  • Euro 34.5985
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 27 °C

26 Yıl Sonra Aynı Hocalarından Ders Aldılar

26 Yıl Sonra Aynı Hocalarından Ders Aldılar
Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Meslek Yüksekokulu'nun (MYO) ilk mezunları, 26 yıl aradan sonra tekrar aynı okul sıralarında buluşup, anılarını tazeledi.

Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Meslek Yüksekokulu'nun (MYO) ilk mezunları, 26 yıl aradan sonra tekrar aynı okul sıralarında buluşup, anılarını tazeledi. Okul sıralarında bir araya gelen ilk mezunlar, ilk hocalarından ilk günkü gibi ders aldılar.

Çorlu MYO'nun ilk mezunları, 26 yıl aradan sonra Çorlu MYO'da bir araya geldiler. 26 yılın ilk mezunları, Okul Müdürü Doç. Dr. Tuncay Gümüş ve Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Nuray Olcay Işık'tan, okulun şimdiki durumu hakkında bilgi aldıktan sonra, okulu gezerek ilk günkü gibi sıralara yeniden oturdular.

Çorlu MYO'daki ilk hocaları olan Yrd. Doç. Dr. Faris Kocaman'dan 26 yıl aradan sonra ders alan ilk mezunlar, burada anılarını tazeledi. Öğrencilerle sohbet eden Yrd. Doç. Dr. Faris Kocaman, kendisinin özel bir üniversitede hocalık yapmasına rağmen, Çorlu MYO'yu sürekli takip ettiğini dile getirdi.

Burada emeği geçen Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek'e teşekkür eden Kocaman, özellikle okulun son 5 yılda alt yapı olarak çok geliştiğini de vurgulayarak, Çorlu MYO'nun bu bölgedeki okullar içerisinde en iyi okullardan biri olduğunu dile getirdi.

"İLK MEZUNLAR YENİ MEZUNLARA TECRÜBELERİNİ ANLATTI"

Çorlu MYO'da ilk mezunlar ile yeni mezun olacak öğrenciler arasında yapılan toplantıda, ilk mezunlar, yeni mezun olacak olan öğrencilere deneyimlerin paylaşarak, eski mezunlar olarak okulun her türlü ihtiyacında yardımcı olunabileceklerini belirttiler. İlk mezunlar, bir sonraki yıl yeniden daha kapsamlı bir şekilde toplanacaklarını kararlaştırdıktan sonra, Çorlu şehir merkezindeki MYO'nun ilk yerleşkesini ziyaret etti. Çorlu MYO yönetimi de, 26 yıl öncenin ilk mezunlarına, sağlıklı uzun ömürler dileyip, Çorlu MYO kimliklerini gururla taşıdıkları için kendilerine teşekkür ettiklerini belirtti.

26 Yıl Sonra Aynı Hocalarından Ders Aldılar

26 Yıl Sonra Aynı Hocalarından Ders Aldılar

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim