• BIST 9693.46
  • Altın 2513.719
  • Dolar 32.577
  • Euro 34.7689
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 20 °C

25 Yıllık Sorunun Çözümüne Pankartlı Teşekkür

25 Yıllık Sorunun Çözümüne Pankartlı Teşekkür
Umurlu Sanayi Sitesi esnafı, çevre düzenlemesi ve site içerisinde taş döşeme işini yaptırarak 20 yıllık yol sorununu çözen Efeler Belediye Başkanı...

Umurlu Sanayi Sitesi esnafı, çevre düzenlemesi ve site içerisinde taş döşeme işini yaptırarak 20 yıllık yol sorununu çözen Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan ile ekibine, hazırladıkları pankartla teşekkür etti.

Yaklaşık 25 yıldır Umurlu Mahallesi Sanayi Sitesi içerisindeki sokaklarda ve bağlantı yollarında taş döşemesi olmadığı için sıkıntı yaşayan esnaf, "Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan'dan Allah razı olsun, bitmek bilmeyen derdimize derman oldu" dedi. Yeni kurulan bir ilçe belediyesi olması nedeniyle kısıtlı imkanlara rağmen yapılan çalışmaların yanı sıra halk arasında birlik ve beraberlik ortamını da sağlayarak ilçe halkının sevgisini kazanan Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'a, mahalle esnafı pankartlı teşekkür ederek sevgisini ve desteğini gösterdi.

"SANAYİDE BAYRAM HAVASI VAR"

Yıllardır çözülmeyen sorunun, 1,5 yıllık belediyenin çözmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren sanayi esnaflarından Mahmut Yeni, Ali Bağdatlı, Mehmet Özçam, Hasan Topçu, Bilal Duman, Aytaç Gülcan, İsmail Savran, Nail ve Mustafa Katlıoğlu, "Eskiden bu yol yazın toz, kışın çamur içerisinde kalıyordu. Sanayi sitemizde oto kaportacısından motor tamircisine, elektrikçiden oto yıkamayacıya kadar her türlü iş yeri mevcut. Vatandaşlar araçlarını sanayiden çıkarken tekrar kirleneceği endişesiyle oto yıkamacıya getiremiyordu. Şimdi ise önce araçlarının arızalarını gönül rahatlı ile yaptırıyor, son olarak da araçlarını yıkatıp sanayiden ayrılıyorlar. Tüm esnafın işleri arttı, sanayide adeta bayram havası var. Belediye ekipleri kısa sürede yolumuzu tamamladılar, Başkanımızdan Allah razı olsun" ifadelerini kullandılar.

"MEMNUNİYETİMİZİ PANKARTLA DİLE GETİRDİK"

Umurlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Üncül, "Çarşı içerisinde hizmet veren esnafların da sanayi sitesine taşınmasının ardından sanayi sitemizde esnaf sayısı arttı. Umurlu Belde Belediyesi dönemlerinde yapılan sanayi sitemizde sadece bir sokakta taş döşemesi yapıldı ve daha sonra değişen başkanlığın ardından yeni seçilen başkanımız da bir sokağımızı daha taş döşeme yaptı. Diğer sokaklar toprak olmasından dolayı özellikle kış aylarında esnafımız burada çok büyük sıkıntı yaşamaktaydı. Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan'a yaşanan sıkıntıları daha önce iletmiştik. Başkanımız bu talebimize duyarsız kalmayıp, ekibiyle birlikte önce gerekli incelemeyi yaptı, daha sonrada taş döşeme olmayan sokaklarımızı ve sanayi sitemizin çevre düzenlemesini kısa sürede tamamlattı. Umurlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak biz de memnuniyetimizi hazırlatıp astığımız pankartla dile getirdik" dedi.

"VATANDAŞIMIZIN SORUNU BİZİM İÇİN EMİR NİTELİĞİNDEDİR"

Efeler'in yaşam kalitesini arttırmak için gece gündüz çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Zamanımız elverdiğince vatandaşlarımızın arasında olarak, sorunları yerinde tespit ediyor ve gerekenin en kısa sürede yapılması için tüm ekiplerimizi seferber ediyoruz. Umurlu esnafımızın sorununu öğrenir öğrenmez duruma el koyarak gerekli incelemeleri yaptık ve sorunlarını giderdik. Vatandaşlarımızın belediyemiz sorumluluk alanına giren tüm sorunları bizim için bir emir niteliğindedir" diye konuştu.

25 Yıllık Sorunun Çözümüne Pankartlı Teşekkür

25 Yıllık Sorunun Çözümüne Pankartlı Teşekkür

25 Yıllık Sorunun Çözümüne Pankartlı Teşekkür

25 Yıllık Sorunun Çözümüne Pankartlı Teşekkür

25 Yıllık Sorunun Çözümüne Pankartlı Teşekkür

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim