• BIST 9562.51
  • Altın 2488.43
  • Dolar 32.4935
  • Euro 34.7912
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

25 Kez Bıçaklanan Kadının Kocası Bu Sefer Tutuklandı

25 Kez Bıçaklanan Kadının Kocası Bu Sefer Tutuklandı
İzmir'in Buca ilçesinde, 25 kez bıçaklanmış bir şekilde evinde ölü bulunan ev hanımı Rüya P.'nin ilk önce cinayet zanlısı olarak gözaltına alınan...

İzmir'in Buca ilçesinde, 25 kez bıçaklanmış bir şekilde evinde ölü bulunan ev hanımı Rüya P.'nin ilk önce cinayet zanlısı olarak gözaltına alınan ancak çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı ile serbest kalan eşi Ahmet P., bu sefer çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, geçen cumartesi akşam saatlerinde, Şirinyer semtinde bir evde meydana geldi. Gayrimenkul alım satım işleri ile uğraşan Ahmet P. "yaralama" suçundan girdiği cezaevinden geçen perşembe günü izinli çıktı. Ailesini ziyaret sonrası Ahmet P., evinin kapısını çalmasına rağmen eşi Rüya P. (33) kapıyı açmadı. İddiaya göre, Ahmet P., kapıyı açamayınca çilingir çağırdı. Çilingir yardımı ile kapıyı açan Ahmet P., eve girdiğinde eşi Rüya P.'yi kanlar içerisinde yerde buldu. Durumun bildirilmesi ile gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde, Rüya P.'nin 25 kez bıçaklanarak hayatını kaybettiğini belirledi. Evde inceleme yapan polis, olaya hırsızlık suçu vermek için çekmecelerin karıştırıldığını, ancak ortalık yerde bulunan dizüstü bilgisayar ile paraların alınmadığını belirledi. Öte yandan evin giriş kapısında bir bir zorlamanın olmadığı tespit edildi. Şüpheli olarak gözaltına alınan Ahmet P., iddiaya göre sorgulamasında çelişkili ifadeler verdi. Emniyetteki sorgulamasının ardından adliyeye sevk edilen Ahmet P., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

BU KEZ TUTUKLANDI

Ahmet P.'nin serbest bırakılmasına savcı bir üst mahkemeye itiraz ederken, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri Ahmet P. ile ilgili yeni delil bulmak için çalışmalarını sürdürdü. Savcının itiraz üzerine Ahmet P. ile ilgili yakalama kararı çıkarıldı. Tekrar gözaltına alınan Ahmet P., polis sorgulamasında olay günü yaptıkları ve söyledikleri arasında çelişkili ifadeler verdi. Emniyetteki sorgulamasının ardından adliyeye sevk edilen Ahmet P. tutuklandı.

25 Kez Bıçaklanan Kadının Kocası Bu Sefer Tutuklandı

25 Kez Bıçaklanan Kadının Kocası Bu Sefer Tutuklandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim