• BIST 9509.57
  • Altın 2487.759
  • Dolar 32.5133
  • Euro 34.8313
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C

23 Nisan’da Çocuklar İçin Özel Etkinlikler

23 Nisan’da Çocuklar İçin Özel Etkinlikler
Yeşilyurt Alıveriş ve Yaşam Merkezi (AVM) 23 Nisan'da çocuklar için özel etkinlikler hazırladı.

Yeşilyurt Alıveriş ve Yaşam Merkezi (AVM) 23 Nisan'da çocuklar için özel etkinlikler hazırladı.

Yeşilyurt AVM Food Court katında 22-23-24 Nisan 13.00-18.00 saatleri arasında sahnelenecek olan Rosie ve Raggles sahne gösterisi, interaktif özelliği ile çocukların üreticiliğinin gelişmesine de katkı sağlayacak. "Rosie'nin Dünyası'na tüm çocuklar ücretsiz olarak katılım gösterebilecekler. Çocukların severek izlediği Rosie'nin Dünyası çizgi filminden bölümlerin yanı sıra, Rosie boyama atölyesi, Rosie saç tokası atölyesi, Raggles maske yapımı atölyesi, Raggles zıp zıp yarışma atölyeleri ile çocuklar Yeşilyurt AVM'de 23 Nisan'ın tadını çıkartacaklar.

Yeşilyurt AVM Miniclub'ın düzenleyeceği maske yapım atölyesi ile çocuklara yeteneklerini geliştirirken eğlenceli vakit geçirecekleri bir ortam sunuyor. 22-23-24 Nisan14.00-18.00 saatleri arasında Miniclub alanında gerçekleşecek olan Maske Yapım Atölyesi'nde çocuklar rengarenk maskeler yapacak. Atölye sayesinde el becerisini geliştirecek olan çocuklar hep birlikte keyifli bir gün geçirme fırsatı yakalayacak. Ayrıca Miniclub alanına gelen miniklere yüzlerce şekerin bulunduğu "Şeker Duvarı'ndan ücretsiz şekerlerini alabilecekler ve aynı zamanda üç gün boyunca ücretsiz dağıtılacak Türk bayrakları ile de 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşayacaklar. Yine aynı gün saat 17.00'de ikinci kat danışma bankosu karşısına kurulacak olan alanda Karadeniz Jimnastik Okulu'ndan gelen 6 ile 11 yaş grubu minikler, önce Artistik Jimnastik gösterisi yapacak, hemen ardından Japon boğuşma ve yerde mücadele esasına dayanan savunma sanatı Jiu jitsu ile hünerlerini ortaya koyacaklar.

"HAYATI PAYLAŞMAK İÇİN ENGEL YOKTUR" ADLI RESİM SERGİSİ

Özel bir eğitim ve rehabilitasyon merkezi öğrencilerinin Samsun Halk Eğitim Merkezi Resim Öğretmeni Neslihan Nurdoğan eşliğinde hazırladığı resim ve el sanatları sergisi 21-22-23 Nisan 2016 tarihlerinde Yeşilyurt AVM ikinci kat fuaye alanında Samsun halkına sunulacak. Zihinsel engelli, bedensel engelli ve down sendromlu çocuklarımızın yaptığı resim, keçe, ebru ve elişleri çalışmaları çocuk bayramı haftasında sergilenecek. Emek, sabır ve özveriyle yapılan bu çalışmalar çocukların hayal gücünü ve el becerilerini, kendi dünyalarını bizlere anlatmalarının en güzel yolu ve örneği olacak. Sergide 6 ve 40 yaş arası öğrencilerin yaptığı yağlı boya, ebru, materyal çalışmaları, keçe ve el işleri sunulacak.

23 Nisan’da Çocuklar İçin Özel Etkinlikler

23 Nisan’da Çocuklar İçin Özel Etkinlikler

23 Nisan’da Çocuklar İçin Özel Etkinlikler

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim