• BIST 9079.97
  • Altın 2325.218
  • Dolar 32.3458
  • Euro 34.9467
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

23 Nisan’a Renkli Kutlama

23 Nisan’a Renkli Kutlama
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 96. yıldönümü Mamak'ta coşkuyla kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 96. yıldönümü Mamak'ta coşkuyla kutlandı.

Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Mamak Belediyesi Prof. Dr Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde kutlama programı düzenlendi. Renkli görüntülere sahne olan programda Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Dünya Çocukları ve 23 Nisan" konulu resim ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı. Dolu dolu bir 23 Nisan programının düzenlendiğini kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, çocuklara seslenerek, "Biz sizlere güveniyoruz. Aranızda yarının idarecileri, yöneticileri, devlet adamları var. Sizlerden beklentilerimiz yüksek. Nice bayramları aynı heyecan içinde yaşamak ve yaşatmak arzusu ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 96. yıl dönümü kutlu olsun" dedi.

ÇOCUKLAR NEŞE DOLDU

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program çocuklara unutulmaz bir bayram yaşattı. Rengârenk kıyafetleri ile minikler coşkulu bir 23 Nisan yaşadı. Manolya Anaokulu miniklerinin şiir ve dans gösterilerinin büyük alkış aldığı program, Kazım Orbay İlkokulu, Ayşe Zeki Sayan İlkokulu ve Demirlibahçe İlkokulu öğrencilerinin dans gösterileri ile devam etti. Ardından Ali Gültekin İş Okulu öğrencileri hazırladıkları "Ispanaklı Yumurta" adlı müzikli danslı gösterilerini salonu dolduran Mamaklılara sundu. Sibel İsmet Çatık Ortaokulu öğrencilerinin step gösterilerinin ardından Feride Bekçioğlu Ortaokulu öğrencilerinin Karadeniz yöresi ile oynadığı halk oyunları gösterisi vatandaşların bayram coşkusunu doruk noktaya taşıdı.

BAYRAMLAR BİRLEŞTİRİR

Programa Mamak Kaymakamı Ali Mantı, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Faruk Gültekin, Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, öğretmenler, veliler ve çok sayıda öğrenci katıldı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın bir dönüm noktası olduğunu kaydeden Kaymakam Mantı, "Tüm çocuklarımızın ve dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun" dedi. Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney de, "96 yıl önce bugün ülkemizin oluşumunda en büyük adım olan TBMM, Gazi Mustafa Kemal'in başkanlığında kuruldu. Dünya üzerinde çocuklara hediye edilen tek bayram 23 Nisan'dır, kutlu olsun" diye konuştu.

23 Nisan’a Renkli Kutlama

23 Nisan’a Renkli Kutlama

23 Nisan’a Renkli Kutlama

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim