• BIST 9479.97
  • Altın 2496.579
  • Dolar 32.5995
  • Euro 34.7967
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

23 Nisan Spor Şenliklerinde Ödüller Sahiplerini Buldu

23 Nisan Spor Şenliklerinde Ödüller Sahiplerini Buldu
Nazilli Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün organize ettiği 23 Nisan Spor Şenlikleri düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

Nazilli Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün organize ettiği 23 Nisan Spor Şenlikleri düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

23 Nisan etkinlikleri kapsamında, Nazilli Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle, Sümer Park içerisinde yer alan Rıdvan Dilmen Spor Salonunda düzenlenen 23 Nisan Spor Şenlikleri sona erdi. 16 Nisan Tarihinde başlayan turnuvalarda Nazilli'de faaliyet gösteren okul öğrencileri boy gösterdi. Basketbol, voleybol, salon futbolu ve hentbol branşlarında mücadele eden takımlar ödüllerini Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve Belediye Başkan Yardımcısı Ender Vardar'dan aldılar.

Ödül töreninde çocuklara spor ahlakını aşılamanın önemine vurgu yapan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık,""Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyete gençler sahip çıkacak. Bizde gençlerimiz için ne yapabiliriz diye düşündük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle beraber Spor Şenliği yapmaya karar verdik. Çocuklarımıza spor yapmasını özendirmeliyiz. Amacımız ülkemizi emanet edeceğimiz gençlerimizi sporcu disipliniyle yetişmiş nesillere bırakmak. Ulu önder Mustafa kemal Atatürk'ün dediği gibi sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Çocuklarımız ne kadar sağlıklı olursa zihinleri de o kadar sağlıklı olacak, eğitim ve öğretim hayatlarında o kadar başarılı olacaklardır. Çocuklarımızı spor sayesinde kötü alışkanlıklardan da uzak tutabilir onları spor yoluyla koruyabiliriz. Velilerimizden en büyük ricam Belediye olarak açmış olduğumuz spor kurslarına çocuklarını yollayarak onların sağlıklı birey olarak yetişmeleridir. Turnuvalara katılan tüm öğrencilere, okul idarecileri ve ailelerine teşekkür ediyor, çocuklarımızın başarılarının devamını diliyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun " dedi.

Şenlik süresince Basketbolda yaklaşık (50)takım hentbolda 8 takım Voleybolda 8 takım Futbolda ise 12 takım ve yaklaşık 500 çocuğun sporun içinde aktif olarak yer aldığını belirten Şenliğin Sorumlu Hocası Lokman Akkaya "Nazilli Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organizesi ile gerçekleştirilen projemiz amacına uygun olarak sonlandı. Ülkemizi emanet edeceğimiz gençlerimizi sporcu disipliniyle yetişmiş nesillere bırakmak en büyük amacımız. Projede yer alan tüm sporculara ve hocalarımıza teşekkür ediyoruz. Hedefimiz spor yoluyla çocuklarımızın küçük yaşlarda sporla taşınarak ve bizzat sporun içinde kalarak zararlı alışkanlıklardan uzak durmaların sağlamak, doğru davranış alışkanlıkları kazandırmak, iyi vatandaş iyi birey ve sağlıklı bir vücut yapısına sahip olan iyi bir sporcu olarak yetiştirmektir" ifadelerini kullandı.

Nazilli Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği 23 Nisan Spor Şenliklerinde dereceye giren okullar ise aşağıdaki gibi sıralanmıştır.

Küçük Kız Voleybol'da; 1. 5 Eylül Orta Okulu, 2. Fener spor K. 3. Zafer Orta Okulu

Yıldız Kız voleybol; 1. 5 Eylül Orta Okulu, 2. 5 Eylül Orta Okulu 3. Zafer Orta Okulu, 4. Doğa Koleji

Hentbol Yıldız Kız; 1. Şehitler Orta Okulu, 2-Turan Orta Okulu

Hentbol Yıldız Erkek; 1. Turan Orta Okulu, 2. Şehitler Ortaokulu

Yıldız Erkek Futsal 1.Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu, 2. Turan Ortaokulu, 3. Fatih Ortaokulu

Kız Futsal; 1.Turan Ortaokulu, 2. Atatürk Ortaokulu, 3.Turan Ortaokulu, 4. İmam Hatip Ortaokulu

Basketbol Yıldız Erkek; 1. Turan Ortaokulu, 2. 5 Eylül Ortaokulu, 3. Menderes S.K

Yıldız Kız; 1. Doğa Koleji, 2. Doğa Koleji, 3.Turan Ortaokulu

Küçük Erkek; 1. Özel Aydınlık, 2. Menderes S.K, 3. Menderes S.K

Küçük Kız; 1. Turan A, 2.Turan B, 3. Turan C

23 Nisan Spor Şenliklerinde Ödüller Sahiplerini Buldu

23 Nisan Spor Şenliklerinde Ödüller Sahiplerini Buldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim