• BIST 9744.01
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 27 °C

23 Nisan Çocuk Şenliği Beylikdüzü’nde Başlıyor

23 Nisan Çocuk Şenliği Beylikdüzü’nde Başlıyor
Beylikdüzü Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için 19-24 Nisan arasında Beylikdüzü'nde bir çocuk şenliği düzenliyor.

Beylikdüzü Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için 19-24 Nisan arasında Beylikdüzü'nde bir çocuk şenliği düzenliyor. Artvin-Ardanuç, Sinop-Dikmen, Van-Edremit ve Trabzon-Düzköy kardeş belediyelerinden gelen çocukları bir dizi etkinlik ile karşılayacak olan Beylikdüzü Belediyesi, çocuklara boğaz gezisi, Dolmabahçe ve Koç Müzesi ziyareti, ağaç dikme etkinliği, sanatsal atölye çalışmaları gibi pek çok fırsat sunacak.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm çocuklara armağan ettiği ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 96'ncı yıldönümü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Beylikdüzü'nde dopdolu yaşanacak. 19 -24 Nisan haftasını 23 Nisan Çocuk Şenliği'ne ayıran Beylikdüzü Belediyesi, kardeş ilçelerin de miniklerini ilçede ağırlayacak. Onlar ve aileleri için özel bir program düzenleyen belediye, önce Artvin-Ardanuç, Sinop-Dikmen, Van-Edremit ve Trabzon- Düzköy kardeş belediyelerinden gelen çocukları, Atatürk Havalimanı'nda karşılayacak.

İSTANBUL'U TANIYACAKLAR

19-24 Nisan arası her gün farklı bir programa katılacak olan kardeş belediyelerden gelen minikler, ilk günlerinde Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya gelecek ve akşam yemeği yiyecekler. 20 Nisan Çarşamba günü, Boğaz turuna katılacak çocuklar, aynı zamanda Dolmabahçe Sarayı'nı da ziyaret edecekler. 21 Nisan Perşembe Koç Müzesi gezilecek, ardından Mall Of İstanbul AVM'de bulunan eğlence parkı Moipark'ta gönüllerince bir gün geçirecekler. 22 Nisan Cuma günü de Kavaklı Mahallesi Ayazma Caddesi Dumankaya Park Evleri'nin arka tarafında ağaç dikme etkinliği gerçekleştirilecek. Çocuklar, Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde sanatsal atölye çalışmalarına katılacaklar.

AÇIK HAVA OYUNLARI İLE 23 NİSAN COŞKUSU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda ise Belediye Binası ve Büyükşehir Mahallesi Atatürk Büstü önünde resmi tören yapılacak. Cumhuriyet Caddesi Etkinlik Alanı'nda açık hava oyunları gösterileri ile 23 Nisan coşkusu daha da artacak. Düş Bilginleri Anaokulu öğrencileri halk oyunları gösterisi yapacak ve şarkılar söyleyecek. Beylikdüzü'nün gururu, birbirinden yetenekli kişilerden oluşan "Çocuk Kalbim Seni Söyler" korosu ise başarılı bir performans sergileyecek. Günün akşamında Beylikdüzü Kültür Merkezi Çok Amaçlı Salon'da Başkan İmamoğlu'nun katılım sağlayacağı final bir akşam yemeği düzenlenecek. Şenliğin son günü 24 Nisan Pazar ise Şehit Bilal Özcan İlkokulu'nda yapılacak vedalaşmadan sonra çocuklar, belediye tarafından Atatürk Havalimanı'na uğurlanacak.

23 Nisan Çocuk Şenliği Beylikdüzü’nde Başlıyor

23 Nisan Çocuk Şenliği Beylikdüzü’nde Başlıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim