• BIST 9524.59
  • Altın 2488.238
  • Dolar 32.5414
  • Euro 34.7022
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 16 °C

23 Çocuk, Bayramı Havada Kutladı

23 Çocuk, Bayramı Havada Kutladı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Bağcılar Belediyesi noter huzurunda kura ile belirlenen 23 çocuğa, helikopterle İstanbul turu attırarak...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Bağcılar Belediyesi noter huzurunda kura ile belirlenen 23 çocuğa, helikopterle İstanbul turu attırarak unutamayacakları bir bayram hediyesi verdi.

Bağcılar Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Bağcılar'da "Başkan'la Süper Gezi-Değerleriniz, Değerlerimiz" çizgi kitabını okuyan çocuklar arasından, noter huzurunda yapılan çekilişle belirlediği 23 öğrenciye helikopter gezisi yaptırdı. 8 Nisan'da Hasan Nail Canat Kültür Merkezi ve Bilgi Evi'nde gerçekleştirilen kura ile belirlenen isimler Bağcılar Mahmutbey Stadyumu'ndan havalanarak Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ile helikopter ile İstanbul gezisi yaptılar. Tarihi ve turistik mekanlara ev sahipliği yapan Yarımada'yı helikopterle gezme imkanı bulan çocuklar, Eminönü, Sultanahmet, Beyazıt ve Sirkeci'de bulunan dünyaca ünlü tarihi cami, çeşme, müze, park, kütüphane ve meydanları havadan seyrettiler.

"23 ÇOCUĞUMUZU 23 NİSAN'DA SEMALARDA GEZDİRİYORUZ"

Helikopter turu yapan çocukların noter huzurunda kura ile çekildiğini ifaden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, " Geleneksel hale getirdiğimiz bu etkinliğimizi 23 Nisan'da tekrarlıyoruz. Çekilen kurada 23 çocuğumuzu 23 Nisan'da semalarda gezdiriyoruz. Onlara bu heyecanı yaşatıyoruz, 23 Nisan geldiğinde ömürleri boyunca bu günü hatırlayacaklar. Bu günü hiç unutmayacaklar inşallah heyecanları başarıya dönüşür. Allah bana okulunda okuduğum Bağcılar'da belediye başkanlığı nasip etti ve öğrencisi olduğum okullara şimdi hizmet ediyorum ne mutlu bizlere" ifadelerini kullandı.

"İSTANBUL'U HAVADAN GÖRMEK ÇOK GÜZEL"

Helikopterle uçan çocuklar arasında olan Ahmet Gündoğdu, " Kurada ismim çıktığında heyecanlandım başta ismimi göremedim bana arkadaşım söyledi. Çok mutlu oldum İstanbul'u havadan görmek çok güzel. Daha önce helikoptere binmemiştim ama yükseklikten korkmadım" şeklinde konuştu.

"İSMİMİ DUYDUĞUM O AN ANLATILMAZ YAŞANIR"

İstanbul'u havadan seyretmenin çok güzel bir duygu olduğunu belirten Hasan Mirza Tahta, " Helikoptere bineceğim için heyecanlıyım ama korkmuyorum daha önce uçağa binmiştim. Çok sevinçliyim kurada ismimi duyduğum o an anlatılmaz, yaşanır. Herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum" dedi.

23 Çocuk, Bayramı Havada Kutladı

23 Çocuk, Bayramı Havada Kutladı

23 Çocuk, Bayramı Havada Kutladı

23 Çocuk, Bayramı Havada Kutladı

23 Çocuk, Bayramı Havada Kutladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim