• BIST 9079.97
  • Altın 2302.652
  • Dolar 32.3066
  • Euro 35.0883
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

2017-2018 futbol sezonu başlıyor

2017-2018 futbol sezonu başlıyor
Futbol Saha Komiserleri Derneği Van Şubesi, 2017-2018 futbol sezonunun Van'a ve ülkeye hayırlı olmasını diledi.

Futbol Saha Komiserleri Derneği Van Şubesi, 2017-2018 futbol sezonunun Van'a ve ülkeye hayırlı olmasını diledi.

2017-2018 Futbol sezonunun başlamasına az bir zaman kala Futbol Saha Komiserleri Derneği (FSKD) Van Şubesi'nden futbol sezonu ile ilgili bir açıklama yaptı. Dernek tarafından açıklamayı yapan Van Şube Başkanı Ahmet Bayram, bir sezon, kıyasıya bir mücadelenin tüm futbolseverleri beklediğini belirterek, "İlimizde 26 Ağustos 2017 tarihinde saat 19:00 da Van Atatürk Şehir Stadyumunda, Van Büyükşehir Belediyespor ile Ankara Demir Spor arasında oynanacak 3. lig 2. grup müsabakasıyla birlikte Van'da futbol sezonunun startını vereceğiz. Bunun yanı sıra bu yıl Bölgesel Amatör Ligine yükselen Erciş Belediye Spor'da Eylül ayında müsabakalarına başlayacak. Her yıl kıran kırana ve fair-play çerçevesinde geçen yerel ligimizin de Futbol İl Temsilciliğimizin belirleyeceği tarihte başlatılması planlanmaktadır. Bütün bu müsabakaların ülkemiz futboluna Van'ımıza yakışır bir şekilde kazasız belasız dostluk kardeşlik ortamında tamamlanmasını diliyorum. Tabi ki bu atmosferi ve heyecanı yüksek liglerde görev yapacak saha komiserlerimiz de titizlikle seçiliyor. Bunlar arasında yeni üyelerimiz de bulunmaktadır. Yeni üye olan arkadaşlarımızın eğitimlerini de tamamlayarak, 2017-2018 futbol sezonunda görev alacak şekilde hazır hale getirdik" dedi.

Van ilinde göreve hazır Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından onay verilen 14 saha komiserinin mevcut olduğunun altını çizen Bayram, "İnşallah saha komiseri arkadaşlarımız da 2017-2018 futbol sezonunda fair-play parolasıyla ve sporda şiddetin önüne geçmek için verilen mücadelede saha komiserlerimiz büyük bir rol üstleneceklerdir. Futbol Saha Komiserleri kimdir ne iş yapıyorlar diye soruyorlar. O konuya da bir açıklık getirmek istiyorum. Futbol saha komiserleri TFF tarafından talimatlarla yetkilendirilen kişilerdir. Yaz-kış, yağmur çamur demeden gerek yerel amatör liglerde gerekse profesyonel liglerde müsabakaların aksatılmadan sağlıklı ve olaysız tamamlanması için TFF'nin Saha Komiserleri talimatında kendilerine vermiş oldukları yetkiler çerçevesinde müsabakanın minimum sorunla tamamlanmasını, Hakem ve müsabakanın güvenliğini önde tutan TFF görevlisidir. 2001 yılında Van'da kurulan Futbol Saha Komiserleri Derneği Van Şube Başkanlığı 15-16 yıldır hizmet vermektedir.3 yıl önce göreve geldiğimiz de ilk çalışmalarımızdan birisi dernek binasına kavuşmaktı. 2017 yılında 15 yıllık saha komiserlerinin hayali olan dernek binamıza kavuştuk. Artık Saha Komiserlerimizin de müsabaka raporlarını ve eğitimlerini alabilecekleri bir merkezleri var. Bu merkezin kazandırılmasında emeği geçen ve bizlere katkıda bulunan TFF Van Bölge Müdürü Cengiz Polater, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan vekili Çetin Atacan, Futbol Saha Komiserleri Derneği Genel Başkanı Hüseyin Doğan, Futbol Van İl Temsilcisi Nurettin Tuğrul ve uzun yıllar dernek başkanlığımızı da yapmış Abdulmuttalip Demir'e teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Şiddetten uzak, dostluk ve kardeşlik içerisinde bir sezon olması temennisinde bulunan FSKD Van Şube Başkanı Ahmet Bayram, "2017- 2018 futbol sezonunda gerek kulüp yöneticileri, gerek futbolcular ve idareciler de inanıyorum ki bu duygu ve düşüncelerle hareket edeceklerdir. Müsabakalarda görev yapacak saha komiserlerine de başarılar diliyorum. Van Büyükşehir Belediyespor, Erciş Belediye Spor ve yerel amatör liginde mücadele edecek tüm takımlara başarılar diliyor, hayırlı olsun dileklerimi gönderiyorum" diye konuştu.

2017-2018 futbol sezonu başlıyor

2017-2018 futbol sezonu başlıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim