• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 24 °C

2016’da Ameliyatsız Estetik Trendleri Öne Çıkıyor

2016’da Ameliyatsız Estetik Trendleri Öne Çıkıyor
Son yılların en çok talep edilen ameliyatsız estetik uygulamalarının, 2016 yılında da favori estetik uygulamaları arasında yer alması bekleniyor.

Son yılların en çok talep edilen ameliyatsız estetik uygulamalarının, 2016 yılında da favori estetik uygulamaları arasında yer alması bekleniyor.

Estetik International Sağlık Grubu kurucusu Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrah Op. Dr. Bülent Cihantimur, 2016 yılında en çok başvurulması beklenen favori estetik uygulamaları hakkında açıklama yaptı. Seneler geçtikçe Örümcek Ağı estetiğinin kendini geliştirdiğini belirten Cihantimur, "Geçmiş senelerde olduğu gibi Örümcek Ağı estetiği yine çok fazla talep görecek. Geliştirdiğim bu tekniğin 2016 yılında çok daha fazla ilgi göreceğini öngörüyoruz. Seneler geçtikçe Örümcek Ağı estetiği de kendini geliştirdi artık çok daha az komplikasyonla bireylerin yüzlerinde muazzam bir canlanma ve gençleşme sağlayabiliyoruz" dedi.

"Cerrahi uygulamaların olası komplikasyonundan korkanların yardımına ameliyatsız estetik müdahaleler koşuyor" diyen Cihantimur, "İnsanlar uzun iyileşme dönemlerine artık sıcak bakmıyorlar. Ayrıca alacakları riskler de çok önem arz ediyor ve dolayısıyla cerrahi olarak değil, daha çok pratik ve çabuk iyileşme süreci olan, ameliyatsız olarak nitelendirdiğimiz kesi yapılmadan uygulanan estetik müdahalelere daha fazla talep oluşuyor" ifadelerini kullandı.

"AMELİYATSIZ ESTETİK UYGULAMALARI DİKKAT ÇEKİYOR"

Ameliyatsız estetik uygulamaların Türkiye'de değil, dünya çapında trend olduğunu da belirten Cihantimur, "Bireyler 2016 senesinde yine doğallığın peşinde koşacaklar, estetik müdahaleler de bu sebeple en doğal şekliyle hastalara fayda sağlayacak. Söz gelimi uzun yıllardır Basit Burun estetiği olarak kliniklerimizde uyguladığımız ve burna radikal bir değişim sağlamayan ama profil açısından estetik bir görüntü elde etmemize vesile olan bu teknik, yine cerrahinin risklerini barındırmıyor. İpler vasıtasıyla kepçe kulak formunu düzeltebildiğimiz ameliyatsız kepçe kulak estetiği de yine aynı şekilde. Bireyler yeni yılda da yine bedeninde iz bırakmayan, kesi olmayan, iyileşme sürecini derhal atlatıp, sosyal yaşantısına dönebileceği estetik uygulamaları tercih edecekler" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim