• BIST 9722.83
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 30 °C
  • İzmir 26 °C

2016 Yılının İlk Ukome Toplantısı Yapıldı

2016 Yılının İlk Ukome Toplantısı Yapıldı
Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren UKOME, 2016 yılının ilk toplantısını Büyükşehir Belediyesi...

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren UKOME, 2016 yılının ilk toplantısını Büyükşehir Belediyesi Fırat Toplantı Salonunda gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar başkanlığında toplanan UKOME toplantısına, ilgili kurum yetkilileri ile daire başkanları ve ilgili şube müdürleri katıldı. Toplantı öncesi kısa bir konuşma yapan Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar, 2016 yılının hayırlara vesile olmasını temenni etti. Toplantıda gündem maddeleri arasında yer alan, güzergah değişikliği, D4 yetki belgesi ile taşımacılık yapan esnafların J plaka dönüşüm başvuruları, bazı ara durakların kaldırılması ve yeni ara durak eklenmesi ile ilgili maddeler görüşülerek kabul edilirken, bazı cadde ve sokaklarda trafik düzenlemesi talebi, yaya üst geçidi talebi gibi bazı maddelerde gerekli çalışmaların yapılması için alt komisyona havale edildi. Gündem maddeleri arasında yer alan İstasyon ve Sanayi Kavşağı arasında çevre yolunu kullanan sürücüleri yakından ilgilendiren bir karar alındı. İstasyon-Dede Korkut Kavşağı ile Köy Garajı-Sanayi Kavşağı arasında bulunan yan yoldan çevre yoluna, çevre yolundan da yan yola geçiş verilerek mevcut kavşaklardaki trafik yoğunluğunun azaltılması hedefleniyor. Toplantıda, mevcut kavşaklar arasında bulunan ve özellikle belediye ve AVM'deki araç yoğunluğunun bu bölgede trafik sıkışıklığına neden olmasından dolayı bu bölgede yeniden düzenleme yapılmasına ilişkin UKOME'nin önerisi oylanarak kabul edildi. Alınan karar doğrultusunda belirtilen alanlarda gerekli fiziki düzenleme Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak.

2016 Yılının İlk Ukome Toplantısı Yapıldı

2016 Yılının İlk Ukome Toplantısı Yapıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim