• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 24 °C

2016 Yılı Özel Bakım Merkezi İl Ücret Komisyonu Toplandı

2016 Yılı Özel Bakım Merkezi İl Ücret Komisyonu Toplandı
Erzurum'da faaliyet gösteren Özel Bakım merkezleri 2016 yılında uygulayacakları ücretlerin belirlenmesi için oluşturulan "İl Ücret Tespit Komisyonu" Erzurum...

Erzurum'da faaliyet gösteren Özel Bakım merkezleri 2016 yılında uygulayacakları ücretlerin belirlenmesi için oluşturulan "İl Ücret Tespit Komisyonu" Erzurum Vali Yardımcısı Hatice Bayar Özdemir başkanlığında toplandı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan toplantıya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sedat Abdulhakimoğulları, Müdür Yardımcısı Tamer Ekinci, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Şube Müdürü Selami Peköz ve ilgili kurumların temsilcileri katıldı.

Vali Yardımcısı Özdemir burada yaptığı açıklamada, ücret belirlenirken çevre illerdeki ücretler ve Erzurum'daki yaşam koşullarının dikkate alındığını söyledi.

Özdemir, yıllık ÜFE ve TÜFE oranları gibi birçok değişkenin ortalaması alınarak ücretin belirlendiğini belirterek, "Hizmetlere ulaşırken en iyi hizmete en uygun ücret ile ulaşması için İl Ücret Tespit Komisyonumuz toplanmış ve 2016 yılı taban ve tavan ücretlerini tespit etmiştir" dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdulhakimoğulları ise, komisyonun çalışmalarına değinerek, şunları söyledi:

" Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüze bağlı olarak faaliyet gösteren 3 özel bakım merkezinin hizmetleri ve verdikleri hizmetin kalitesi, müdürlüğümüz tarafından sıkça denetlenerek bakıma muhtaç vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda hizmet almaları sağlanmaktadır. Mevzuat gereği her yıl Aralık ayında bir sonraki yılın ücretleri belirlenmektedir"

Komisyon toplantısı sonunda Özel Bakım Merkezlerinde 24 saat yatılı bakım hizmetlerinin 950, 8 saat bakım hizmetlerinin 700, 4 saat bakım ücretlerinin de 500 TL olması kararlaştırıldı.

2016 Yılı Özel Bakım Merkezi İl Ücret Komisyonu Toplandı

2016 Yılı Özel Bakım Merkezi İl Ücret Komisyonu Toplandı

2016 Yılı Özel Bakım Merkezi İl Ücret Komisyonu Toplandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim