• BIST 9777.56
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

2016 İnşaat Sezonunda Kars Şantiyeye Dönecek

2016 İnşaat Sezonunda Kars Şantiyeye Dönecek
Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, bu dönemde bölgedeki tüm altyapı sorunlarının titizlikle ele alınacağını ve Kars'ı şantiyeye çevireceklerini...

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, bu dönemde bölgedeki tüm altyapı sorunlarının titizlikle ele alınacağını ve Kars'ı şantiyeye çevireceklerini belirtti.

Kars'ın muhtelif yerlerindeki altyapı ve teknik sorunları çözmek için çalışmaların başladığını kaydeden Karaçanta, bu dönemde Kars'ı şantiye alanı haline getirmek için bütün ekipleri seferber edeceklerini söyledi.

"ASFALT VE ALTYAPI SORUNU KALMAYACAK"

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, geçen yıl başlattıkları ve havaların soğumasıyla birlikte bitirdikleri sıcak asfalt çalışmalarına havaların ısınmasıyla birlikte yeniden başlayacaklarını kaydetti.

Karaçanta, "Kars'ta asfalt ve altyapı sorunu yaşanmaması için çalışmaların tüm hızıyla devam edecek. İnşallah bu dönemde Kars'ın tüm semtlerin de asfalt ve altyapı sorununu çözmek üzere çalışmalarımız sürecek. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, görerek, takibini yaparak sorunlara neşter vuruyoruz. Vatandaşlarımız şundan emin olsunlar ki; bu dönemde Kars'ta yol sorunu diye bir problem kalmayacak. Bu çerçevede ekiplerimizle birlikte var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

"HALKA HİZMET ETMEK HAKK'A HİZMET ETMEKTİR"

Göreve gelmeden önce verdikleri vaatleri tek tek yerine getiren Başkan Karaçanta, halka hizmet etmenin hakka hizmet olduğuna dikkat çekti.

Karaçanta, "Hizmet üretirken birinci önceliğimiz insan odaklı hizmet anlayışıdır. Dualarını ve desteklerini aldığımız hemşehrilerimizle istişareye önem veriyoruz. Bizim belediyecilik anlayışımızın temelinde bu var. Seçimden önce verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmeye devam ediyoruz. Kars'ı şantiyeye çevireceğiz derken tam da bu çalışmaları kastetmiştik, belediyemizin elinin değmediği, hizmet ulaştırmadığı yer kalmayacak. Tüm merkez ve kırsal mahallelerimizde çalışmalarımıza ara vermeksizin devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Başkan Murtaza Karaçanta, yeni hizmetler yapıp, yeni eserler inşa ederken, aynı zamanda vatandaşlarla gönül köprüleri kurarak, birlikte çalışacaklarını da sözlerine ekledi.

Öte yandan belediye Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı asfalt ekiplerinin bütün hazırlıklarını tamamladıkları ve havaların ısınmasıyla birlikte çalışmalara başlanacağı bildirildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim