• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

2016-2017 Yılı İzmit Belediyesi’nin Proje Yılı Olacak

2016-2017 Yılı İzmit Belediyesi’nin Proje Yılı Olacak
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve il yöneticilerine projelerini anlattı.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve il yöneticilerine projelerini anlattı.

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Doğan, İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ile beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, "2016-2017 yılları projelerimizin çok daha fazla gün yüzüne çıktığı bir yıl olacak" diye konuştu.

Doğan, "Hem Kocaeli'nde hem Türkiye'de yıllardır yapılmayan güzel işler yapılıyorsa, bu tek kişinin yaptığı gayretlerle olmuyor. Bu başarının arkasında görünmeyen kahramanlar var. İzmit Belediye Başkanı olarak bizler buradaki görevimizi layıkıyla yapmaya çalışıyoruz. Bunu yaparken partimizin temel ilkelerine ve çalışma disiplinine son derece dikkat ediyoruz. Bizi farklı kılanın bu olduğunu düşünüyoruz. Parayı, zamanı, insan kaynaklarını en adil, en iyi şekilde kullanmaya çalışıyoruz" dedi.

Başkan Doğan açıklamalarının devamında "İlk dönem vadettiğimiz bütün projelerimizi tamamladık, üstüne bir o kadar daha fazla yaptık. Biz İzmit Belediyesi ve belediye başkanı olarak söylediklerini yapan, yapacaklarını söyleyen bir anlayışla hareket ettik" ifadelerini kullandı.

Doğan, "Biz sorumluluğumuzu yaparken sizlerin desteğinizi, takibinizi görmek bizi mutlu ediyor. Burada vatandaşımıza iyi hizmetler iyi işler sunabiliyorsak bu başarımızın arkasında Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın, Bakanlarımızın, Milletvekillerimizin, İl, İlçe Başkan ve Yöneticilerimizin olduğunu ifade etmek isterim" dedi.

Birçok projelerinin hayata geçtiğini ve diğer projelerinde hızla gün yüzüne çıkarılacağını belirten Başkan Doğan, "2016 yılı bizim için çok hızlı başladı. 2016-2017 yıları projelerimizin çok daha fazla gün yüzüne çıktığı bir yıl olacak. Şehrimizi ve ülkemizi hep birlikte hak ettiği yere getireceğiz" açıklamalarında bulundu.

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan da konuşmasında "Seçimlerden sonra başkanımızı ziyaret edip sohbet etmek istedik. Türkiye'ye örnek sayısız projeye imza atan Başkanımızın yeni dönem projeleri ile ilgili bilgiler aldık. Başkanımıza başarılı çalışmaları, samimiyeti, şehrimize olan katkıları ve seçimdeki başarısı için çok teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim