• BIST 9718.4
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

20. Finans Sempozyumu Trabzon’da 19-22 Ekim 2016 Tarihlerinde Düzenlenecek

20. Finans Sempozyumu Trabzon’da 19-22 Ekim 2016 Tarihlerinde Düzenlenecek
20. Finans Sempozyumu 19-22 Ekim 2016 tarihleri arasında Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından Trabzon'da düzenlenecek.

20. Finans Sempozyumu 19-22 Ekim 2016 tarihleri arasında Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından Trabzon'da düzenlenecek.

KTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Köseoğlu, İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Emir ve Öğretim Üyesi Doç. Dr. Halil İbrahim Bulut Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu'nu makamında ziyaret ederek 20. Finans sempozyumu çalışmaları hakkında görüşmede bulundular.

Başkan M.Suat Hacısalihoğlu, Trabzon'u kongre merkezi haline getirme çalışmalarının çok yönlü olarak devam ettiğini bu anlamda 20. Finans Sempozyumu'na Trabzon'un ev sahipliği yapacak olmasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Hacısalihoğlu, "Tarihine baktığımız zaman Trabzon'un bölgesinde bir finans ve ticaret merkezi olduğunu görüyoruz. Bu bakımdan ülkemizin finans sektöründeki bütün tarafların Trabzon'da buluşmasını önemsiyoruz. Sempozyumun yanı sıra konuklarımız Doğu Karadeniz'in doğasını, kültürünü, tarihini burada yaşayacaklardır" dedi.

KTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Emir, Sempozyuma Türkiye'nin bu alandaki aktörleri olan Borsa İstanbul, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Merkezi Kayıt Kuruluşu, Takas ve Saklama Bankası, Sermaye Piyasası Kurulu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, sponsorlar ve yerel firmaların davet edildiğini belirtti. Emir "2016 yılında ekim ayı içerisinde yapılması planlanan 20. Finans Sempozyumu hem üniversitemiz hem de Trabzon için büyük bir tanıtım imkanı sağlayacaktır. Finans alanındaki akademisyenler, araştırmacılar ile uzmanların yanı sıra reel sektör yetkililerinin de katılımıyla gerçekleştirilen ve yoğun bir ilgiyle karşılanan Finans Sempozyumu'nun Karadeniz Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenmesi, gerek üniversitemiz, gerekse de ilimiz için ayrı bir önem arz etmektedir" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim