• BIST 9645.02
  • Altın 2408.05
  • Dolar 32.5912
  • Euro 34.7714
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

2. El Oto Galericileri Sitesi’nde Talepler Açıldı

2. El Oto Galericileri Sitesi’nde Talepler Açıldı
Sakarya'da bulunan 2. El Oto Galericileri Derneği ve SS Sakarya Oto Galericileri Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi, SATSO Hizmet Binası karşısında, 96 hizmet...

Sakarya'da bulunan 2. El Oto Galericileri Derneği ve SS Sakarya Oto Galericileri Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi, SATSO Hizmet Binası karşısında, 96 hizmet dükkânı, otoparkı ve açık oto pazarı ile modern bir Organize Ticaret Bölgesi (OTB) kurulması için talep toplamaya başladı. Yapılan açıklamaya göre Galericiler Sitesi'nde faaliyet göstermek isteyen işletme sahiplerinin başvurusunu Mart sonuna kadar yapması gerektiği belirtildi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Büyükşehir Belediyesi ile birlikte tamamladığı Kamyoncular ve Tır Parkı'ndan sonra yeni bir Organize Ticaret Bölgesi (OTB) olacak 2. El Oto Galericileri Sitesi ile ilgili çalışma başlattı. 2. El Oto Galericileri Derneği ve SS Sakarya Oto Galericileri Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi üyeleri istişare toplantısı yaparak çalışmaya son şeklini verdi.

ŞEHİR MERKEZİ'NDEN TAŞINACAK

Toplantı sonunda konuşan Sakarya Oto Galericileri Derneği Başkanı Ertuğrul Öztürk modern bir ticaret bölgesi için çalışmalarını hızlandırdıklarını belirtti. Öztürk, "Şehrimiz için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmemiz gerekiyor. Taşın altına elimizi koyduk. Şehir merkezinde otomobil ticareti yapılmayacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu'na teşekkür ediyoruz. Destekleriyle inşallah düzenli ve şehrimize yakışan bir Galericiler Sitesi'ne kavuşacağız" dedi.

KAYITLAR BAŞLADI

Çalışmalarda gelinen son durum ile ilgili bilgiler veren Öztürk, "Sakarya Ticaret ve Sanayi Odamız ve Büyükşehir Belediyemiz işbirliği ile Galericiler Sitemiz tamamlandıktan sonra işletmelerimiz şehir merkezinden taşınmış olacaklar. Galericiler Sitesi'nde yer almak isteyenler için kayıtlarımız başladı. İşletme sahibi arkadaşlarımızın Mart sonuna kadar Sakarya Oto Galericileri Derneği ve SS Sakarya Oto Galericileri Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'ne müracaat etmelerini bekliyoruz. Sakarya'mıza hayırlı olsun" diye konuştu.

2. El Oto Galericileri Sitesi’nde Talepler Açıldı

2. El Oto Galericileri Sitesi’nde Talepler Açıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim