• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 15 °C

2 Bin Öğrenciye Karne Hediyesi

2 Bin Öğrenciye Karne Hediyesi
Karşıyakalı çocuk ve gençlere ücretsiz eğitim desteği sağlayan Karşıyaka Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (KARGEM), Türk Amerikan Derneği Karşıyaka...

Karşıyakalı çocuk ve gençlere ücretsiz eğitim desteği sağlayan Karşıyaka Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (KARGEM), Türk Amerikan Derneği Karşıyaka Şubesi işbirliğiyle 2 bin öğrencisine karne hediyesi verecek. KARGEM öğrencileri, bir aylık ücretsiz kurs programıyla İngilizce konuşma becerilerini geliştirme fırsatı yakalayacak.

KARGEM, hem öğrencilerin yarıyıl tatillerini en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamak hem de İngilizce eğitimlerine katkıda bulunmak amacıyla Türk Amerikan Derneği Karşıyaka Şubesi ile işbirliği yaptı. Bu kapsamda, KARGEM'de öğrenim gören yaklaşık 2 bin öğrenci, derneğin İngilizce Konuşma Kulübü programından bir ay ücretsiz olarak yararlanacak.

YABANCI ÖĞRETMENLER

5 ile 12. sınıf aralığındaki KARGEM'li öğrenciler, yapılan seviye belirleme sınavına göre gruplar halinde eğitim alacak. Yabancı öğretmenlerin de katılacağı derslerde; çeşitli konu başlıkları altında İngilizce konuşma alıştırmaları ve tartışmalar yapılacak. Öğrenciler teorik bilgilerini pratiğe dönüştürme şansını yakalarken, İngilizce iletişim becerilerini geliştirmiş olacak. Eğitime ilişkin, KARGEM'in 365 25 94 ve Türk Amerikan Derneği Karşıyaka Şubesi'nin 364 57 77 numaralı telefonlarından detaylı bilgi alınabilecek.

GELECEĞE HAZIRLANIYORLAR

Çocukları en iyi şekilde geleceğe hazırlamak için çalıştıklarını belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "KARGEM; çocuklarımızın hem okullarında hem de TEOG ile YGS ve LYS'de başarılarını artırmalarına katkı sağlamak amacıyla ücretsiz eğitim desteği sağlıyor. Diğer taraftan da sosyal ve kültürel gelişimleri için pek çok etkinlik ve organizasyona imza atılıyor. Merkezimizde; sorumluluk sahibi, çalışkan, sosyal, evrensel ve insancıl bakış açısına sahip bireyler yetişiyor. İngilizce Konuşma Kulübü ile de çocuklarımıza hem zevkli hem de eğitici bir armağan vermek istedik. Tüm çocuklarımıza iyi tatiller ve başarılar diliyorum" dedi.

2 Bin Öğrenciye Karne Hediyesi

2 Bin Öğrenciye Karne Hediyesi

2 Bin Öğrenciye Karne Hediyesi

2 Bin Öğrenciye Karne Hediyesi

2 Bin Öğrenciye Karne Hediyesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim