• BIST 9452.29
  • Altın 2497.062
  • Dolar 32.585
  • Euro 34.7887
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

2 Bin 600 Minik Yürek Atletizm İçin Çarptı

2 Bin 600 Minik Yürek Atletizm İçin Çarptı
Karşıyaka Rotary Kulübü tarafından, İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İzmir Büyükşehir Belediyesi...

Karşıyaka Rotary Kulübü tarafından, İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İzmir Büyükşehir Belediyesi desteğiyle düzenlenen 31. Torunlar Atletizm Şenliği ve Yarışması seçmelerinde öğrenciler kıyasıya mücadele etti.

Atatürk Stadı Seha Aksoy Spor Tesisleri'nde 100'ü aşkın okul ve 2 bin 600 öğrencinin katılımıyla düzenlenen şenlikte 10 Mayıs'taki finallere katılmak için 6 ile 13 yaş arasındaki minik yürekler, güneşin altında ter döktü. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından öğrencilerin resmi geçit töreniyle başlayan elemeler öncesi konuşan Karşıyaka Rotary Kulübü Başkanı Barış Kaşka, 31. Torunlar Atletizm Şenliği'nin temellerini İzmir'in yetiştirdiği duayen Gazeteci Şevket Özçelik'in attığını belirterek, "Şevket Özçelik ağabeyimizin hayalini gerçeğe dönüştürüp devam ettirmenin gururunu yaşıyoruz. Bu yıl 2 bin 600 öğrencimizi ve yüzü aşkın okulumuz bu heyecana ortak oldu. 31 yılda bu olimpiyatlara katılan yüzlerce değerli sporcumuz yetişti. Amacımız Rotary Kulübü olarak çocuklarımıza sevdikleri bir sporu yapmalarını sağlamak. Bunun gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

2 BİN 600 ÖĞRENCİYE HEDİYE

Etkinliğe katılan 2440. Bölge 6. Grup Guvernör Yardımcısı Berkay Eskinazi ise "Karşıyaka Rotary Kulübü'nün sürdürülebilir projesi olan Torunlar atletizm yarışmasını her yıl başarıyla gerçekleştiriyoruz bu başarısını kutluyorum ve devamını diliyorum" ifadelerini kullandı. İzmir Atletizm Spor Kulübü Başkanı ve yüksek atlamada Türkiye rekortmeni olan milli atlet Aycan Kurtcan da atletizm sevgisini aşıladığı için Karşıyaka Rotary Kulübü'nü kutladığını söyledi. Kurtcan, "Atletizm çocuklarla daha güzel. Biz önümüzdeki yıllarda daha fazla çocuk sesi duymak istiyoruz. Çünkü en güzel ses çocuk sesi" diye konuştu. Etkinlik sırasında 2 bin 600 öğrenciye yarışmanın sponsoru olan Pehlivanoğlu Şirketler Gurubu Başkanı Ali Pehlivanoğlu tarafından içerisinde kırtasiye ve 11 çeşit malzeme bulunan çantalar hediye edildi.

2 Bin 600 Minik Yürek Atletizm İçin Çarptı

2 Bin 600 Minik Yürek Atletizm İçin Çarptı

2 Bin 600 Minik Yürek Atletizm İçin Çarptı

2 Bin 600 Minik Yürek Atletizm İçin Çarptı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim