• BIST 9079.97
  • Altın 2302.652
  • Dolar 32.3066
  • Euro 35.0883
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

18. Yılda Çanakkale’ye 18 Otobüs

18. Yılda Çanakkale’ye 18 Otobüs
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 18. hizmet yıldönümünde, 18 otobüs ile Çanakkale'ye gezi düzenledi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 18. hizmet yıldönümünde, 18 otobüs ile Çanakkale'ye gezi düzenledi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Hizmette 18. Yıl" sloganıyla, 18 otobüsten oluşan Çanakkale gezisi düzenledi. Çanakkale'ye gitmek üzere 15 Nisan Cuma günü Konyaaltı Belediyesi önünde toplanan 828 vatandaşı, Başkan Muhittin Böcek karşıladı.

"Antalya ve de Konyaaltı'nda 828 hemşehrimi Çanakkale'ye yolcu ediyoruz" diyen Başkan Böcek şöyle konuştu; " 4. dönemimde beni yalnız bırakmayan hemşehrilerime buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. İlk kez 18 Nisan 1999 tarihinde göreve seçildim. Konyaaltı Belediyesi olarak yaptığımız hizmetlerin tümünü de; meclis üyelerimiz, muhtarlarımız, çalışma arkadaşlarım ve elbette bölge halkımın desteği ile birlikte hayata geçirdik. Hiçbir zaman siyasi çekişme içinde olmadık. 18. hizmet yıldönümümü de yine vatandaşlarımla birlikte geçirmek istedim. Bu düşünceyle 18 otobüs ile Çanakkale'ye gezi düzenledik. Cumhuriyetin kuruluş meşalesinin yakıldığı Çanakkale Zaferi'nin tarihimizdeki önemini anlamak ve hissetmek için bu geziyi düzenledik. Benim dedem de Çanakkale'de şehit düştü. Bu düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Bu günde ülkemiz zor günlerden geçiyor. Her gün yeni şehit haberi alıyoruz. Tüm dualarımız vatanı için hiç düşünmeden canını siper eden şehitlerimiz"

Çanakkale'ye gönderdikleri vatandaşların Konyaaltı'ndan selam ve minnet duygularını götürdüğünü ifade eden Muhittin Böcek, vatandaşlarla kucaklaşarak onları yolcu etti.

Gezi programı özel rehberler eşliğinde Çanakkale savaşlarının geçtiği tarihi Gelibolu yarımadası ile şehitliklere gerçekleştirildi. Ardından kanlı savaşlara sahne olan ve yüz binlerce şehidin inançla vatan için toprağa düştüğü Conkbayır, Anafartalar, Seddülbahir, Alçıtepe, Kilitbahir gibi önemli savaş noktaları gezildi. Vatandaşlar, şehitlerimizin mezarlıklarına dualar etti, bazı vatandaşların gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Konyaaltı Belediyesi tarafından ücretsiz olarak gerçekleştirilen Çanakkale gezisine büyük ilgi gösteren vatandaşlar, belediyenin bu hizmetinden çok memnun kaldıklarını dile getirirken Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e teşekkür ettiler.

18. Yılda Çanakkale’ye 18 Otobüs

18. Yılda Çanakkale’ye 18 Otobüs

18. Yılda Çanakkale’ye 18 Otobüs

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim