• BIST 9132.45
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

16 Suç Kaydı Bulunan 15 Yaşındaki Kız Da Tutuklandı

16 Suç Kaydı Bulunan 15 Yaşındaki Kız Da Tutuklandı
Samsun'da hırsızlık suçundan 55 suç kaydı bulunan kadının tutuklanmasının ardından kendisiyle birlikte hırsızlık yapan 16 suç kaydı bulunan 15 yaşındaki...

Samsun'da hırsızlık suçundan 55 suç kaydı bulunan kadının tutuklanmasının ardından kendisiyle birlikte hırsızlık yapan 16 suç kaydı bulunan 15 yaşındaki kız çocuğu da tutuklandı.

Samsun'da çeşitli hırsızlık suçlarından toplam 22 yıl hapis cezasının bulunduğu ileri sürülen ve eşi cezaevinde olduğundan çocuklarının da yaşının küçük olmasından dolayı cezaevine girmesi ertelenen 21 yaşındaki D.G. adlı 3 çocuk annesi genç kadın, yine hırsızlık yaptı. Hırsızlık suçundan 55 suç kadı bulunan D.G., İlkadım ilçesi İstiklal Caddesi üzerinde bulunan bir giyim mağazasından hırsızlık olayını karıştı. Yanında akrabası olan 15 yaşındaki D.G. adlı kız çocuğuyla birlikte üniversite öğrencisi B.K.(23) adlı genç kızın çantasından cüzdanını çalınması olayına karışan D.G., güvenlik kamerası kayıtlarından yakalandı. D.G. ile D.G.'nin cüzdanı çaldıktan sonra içinden 300 lira parayı alıp daha sonra da yakalanacaklarını anlayınca cüzdanı ve parayı mağaza içinde yere atıp kaçtıkları tespit edildi. D.G. ile yaşı küçük olan akrabası D.G., Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankecilik ve Dolandırıcılık Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alındı. D.G. adlı kız çocuğu Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. D.G. adlı genç kadın ise bugün çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edilen 16 suç kaydı bulunan 15 yaşındaki hırsızlık şüphelisi D.G. adlı kız çocuğu Çocuk Savcısı'na ifade verdikten sonra tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren D.G. adlı kız çocuğu da tutuklanarak akşam saatlerinde Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim