• BIST 9530.47
  • Altın 2478.065
  • Dolar 32.44
  • Euro 34.7168
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 19 °C

15 Gündür Kayıp Kocasını Arıyor

15 Gündür Kayıp Kocasını Arıyor
İzmir'in Torbalı ilçesinde, işinden çıktıktan sonra evine gelmeyen ve arabası iş yerinin yakınınında bulunan 43 yaşındaki Murat Kaya'nın ailesi gözyaşları...

İzmir'in Torbalı ilçesinde, işinden çıktıktan sonra evine gelmeyen ve arabası iş yerinin yakınınında bulunan 43 yaşındaki Murat Kaya'nın ailesi gözyaşları içinde 15 gündür haber bekliyor.

İzmir'de 43 yaşındaki Murat Kaya 15 gün önce Torbalı ilçesine bağlı Ayrancılar Mahallesi'nde oturduğu evinden ayrılıp bir daha geri dönmedi. Üç çocuk babası Murat Kaya'nın her zaman evine döndüğü saatte gelmemesinden şüphelenen ailesi jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Kayıp başvurusunun ardından aramaya çıkan Kaya ailesi, Murat Kaya'ya ait olan 35 KKF 17 plakalı aracı çalıştığı iş yerine iki kilometre yakın bir yerde buldu. Murat Kaya 15 gündür tüm aramalara rağmen bulunamadı. Günlerdir çocukları ile birlikte gözyaşı döktüklerini söyleyen talihsiz kadın, "Eşimi bulmak için çalmadık kapı, aranmadık yer bırakmadık. Ne olur eşimi bulun" dedi.

"KORKUYORUM, HİÇBİR SIKINTISI YOKTU"

Eşiyle son görüşmesini de anlatan Ayşe Kaya, "Eşim 2 Mart Çarşamba günü çalıştığım iş yerime geldi. Mola arasında yanına gittim. Hiçbir sıkıntısı yoktu. Ben gündüz vardiyasında o ise gece vardiyasında çalışıyor. Eve geldiğim zaman eşim işe gitmişti. Yaklaşık iki saat sonra kendisini aradım ama telefonu kapalıydı. Şarjı bitmiştir diye umursamadım. Ertesi sabah gelmedi. İşe gittim sürekli eşimi aradım ama kendisine ulaşamadım. Üzerinden 24 saat geçti korkmaya başladım ve jandarmaya giderek kayıp başvurusunda bulundum. O günden bu yana kendisinden hiçbir haber alamıyoruz. Başına bir şey gelmesinden korkuyorum" diye konuştu.

SADECE ARABASI BULUNDU

Eşine ait aracın çalıştığı iş yerine iki kilometre yakınında bulunduğunu söyleyen Ayşe Kaya, "Eşimden bir tek nefes bile duyulmaması bizi ümitsizliğe sürüklüyor. Eşimi görenler Allah rızası için jandarmaya bildirsin. Hem jandarma hem de biz arıyoruz. Müge Anlı'ya bile başvuru yaptım. Yeter ki bir haber alalım. Çocuklarıma açıklama yapamıyorum" dedi.

15 Gündür Kayıp Kocasını Arıyor

15 Gündür Kayıp Kocasını Arıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim