• BIST 9079.97
  • Altın 2300.766
  • Dolar 32.3336
  • Euro 35.1039
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

14 yaşındaki çocuğa bütün ailesi cinsel istismarda bulundu

14 yaşındaki çocuğa bütün ailesi cinsel istismarda bulundu
Kayıp olduğu bildirilen 14 yaşındaki Ç.K.'nin Bakırköy'de tek başına bulunmasının ardından anlattıkları, çocuklara uygulanan cinsel şiddeti, bir kez daha gözler önüne serdi.

14 yaşındaki Ç.K., teyzesinin zorlamasıyla eniştesinin tecavüzüne, babası ve ağabeyinden de cinsel saldırıya uğradı. Akrabaları dahil pek çok erkekle fuhuşa zorlananan kız çocuğunun anlattıklarını, 27 yaşındaki ablası D.K. doğruladı. Abla D.K aynı şeyleri kendisinin de yaşadığını ifade etti. Anne F.K. de korktuğu için birşey yapamadığını söyledi.Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekip, 26 Aralık 2014 tarihinde hakkında kayıp ihbarı yapılan Ç.K.'yi Bakırköy'de bir sokakta buldu.1

4 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA ORGANİZE TECAVÜZ

Ç.K.'nin ifadesiyle, annesi, babası, abisi, teyzesi, teyzesinin eşinin de aralarında bulunduğu 8 kişi hakkında soruşturma başlatıldı. Ç.K. ifadesinde, teyzesi A.K. ve teyzesinin imam nikahlı eşi H.D. ile onların Kamiloba'daki evlerine gittiklerini ve teyzesinin kendisini eniştesi H.D. ile birlikte olmaya zorladığını söyledi. İfadesinde eniştesi H.D.'nin 4-5 kez kendisine tecavüz ettiğini belirten Ç.K., "Eniştem bana tecavüz etti. Karşı koymaya çalıştım gücüm yetmedi. Evden kaçarak sokağa çıktım. Teyzem eniştemle olmam için beni zorladı" dedi.

BABA HEM FUHUŞA ZORLADI, HEM CİNSEL SALDIRIDA BULUNDU

Ç.K., babası M.K. tarafından para karşılığı fuhuşa zorlandığını söyleyerek, babası ve abisinin de kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu belirtti.

Ç.K İFADESİNİ DEĞİŞTİRDİ

İddianamenin gönderildiği Bakırköy 16. Ağır Ceza Mahkemesi, geçtiğimiz hafta üçüncü duruşmayı yaptı. İlk duruşmada dinlenen sanıklar, suçlamaları kabul etmediler. Soruşturma aşamasında koruma altına alınan Ç.K., 12 Haziran tarihinde yapılan ikinci duruşmaya pedagog eşliğinde getirildi. Ç.K., ifadesinde eniştesi H.D.'nin tecavüzüne uğradığını ve teyzesi A.K.'nın da kendisini buna zorladığını söyleyerek enişte ve teyzeden şikayetçi oldu. Ancak diğer suçlular hakkında verdiği ifadeyi değiştirerek "Ben diğer kişiler hakkında yanlış beyanda bulunmuşum. Bu ifadeleri verdiğimi hatırlamıyorum" dedi.

PEDAGOG: PSİKOLOJİK BASKI SEBEBİYLE İFADESİNİ DEĞİŞTİRDİ

Ç.K.'nin ifadesi üzerine görüşü sorulan pedagog, "Sanıklar arasında aile bireyleri olduğundan psikolojik baskı altında kalarak ifadesini değiştirdiğini düşünüyorum. Ben kendisiyle görüştüğümde babası ve abisinden şikayetçi olmadığını, onların bir şey yapmadığını söyledi. Ancak bunları söylerken göz temasından kaçınmaktadır. Bu sebeplerle kovuşturma aşamasındaki beyanında samimi olmadığını düşünüyorum" dedi.

SADECE ENİŞTE TUTUKLANDI

10 Temmuz tarihinde görülen üçüncü duruşmada, H.D.'nin tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme, baba M.K., kuzenleri R.Ç. ve E.Ç. ile komşuları A.Ş.'nin tahliyesine karar verdi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim