• BIST 9645.02
  • Altın 2440.32
  • Dolar 32.4932
  • Euro 34.6755
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 19 °C

1308 Osmaneli Belediyespor Halter Takımı sporcularından büyük başarı

1308 Osmaneli Belediyespor Halter Takımı sporcularından büyük başarı
1308 Osmaneli Belediye Spor Türkiye Minikler Halter Şampiyonasında büyük başarılara imza attı.

1308 Osmaneli Belediye Spor Türkiye Minikler Halter Şampiyonasında büyük başarılara imza attı. +35 kilogramda sporcu İrem Kapanca Türkiye 4'üncüsü, +50 kilogramda da İrem Sökmez, Türkiye Minikler Halter Birincisi oldu.

1308 Osmaneli Belediye Spor Halter Takım hocası ve Milli Sporcu Asiye İpek, yaptığı açıklamada; "Bu Türkiye Şampiyonasındaki başarımız, bizim halterde Türkiye genelinde elde ettiğimiz ilk başarı. Gençlerimiz ve çocuklarımızla sürekli çalışıyoruz. Bu çalışmalara Belediye Başkanımız Münür Şahin, çok büyük destek veriyor. 1308 Osmaneli Belediye Spor bünyesinde sağlanan olanaklarla inşallah kısa sürede uluslararası başarılara da halter takımı olarak imza atacağız. Türkiye Minikler Halter Şampiyonasında, 35 kilogramda sporcumuz İrem Kapanca Türkiye 4'üncüsü, +50 kilogramda İrem Sökmez Türkiye Minikler Halter Birincisi olurken her iki sporcumuz da kendi sıkletlerinde teknik anlamda ilk ikiye girdi. Bu Osmaneli açısından gurur verici bir tablo. Disiplinli çalışmalarımızla inşallah bu başarılarımızı çok daha artırarak Türkiye Şampiyonluklarının yanında uluslararası başarılara da ulaşacağız" dedi.

Bilecik'in Osmaneli İlçe Belediye Başkanı Münür Şahin ise yaptığı açıklamada; "Sporun her branşına önem vermemiz karşılığını fazlasıyla buluyor. Yetenekli ve çoğu milli hocalarımız yöneticiliğinde çocuklarımızın, gençlerimizin kendilerini gösterdiklerini ve bunun sonucunda da Türkiye, Avrupa ve Dünya çapında başarılara ulaştıklarını görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bu başarılarda emeği olan sporcularımızı, ailelerini, değerli hocalarını ve büyük taraftarımızı kutluyorum. Milli takım sporcumuz Asiye İpek ve bu şampiyonada derece alan 35 kilogramda sporcumuz İrem Kapanca'yı, +50 kilogramda Türkiye birincisi olan İrem Sökmez'i ve ailelerini kutluyorum. Osmaneli, sporda örnek model olma yolunda hızla ilerliyor. Başarılar, Osmaneli için her alanda yapmış olduğumuz planlamaların, koyduğumuz hedeflerin de doğal bir sonucu. Bu arada sporda işbirliği içerisinde olduğumuz Osmaneli Milli Eğitim Müdürü, Okul Müdürleri ve değerli öğretmenlerimize de çok teşekkür ediyorum. Bu başarılarda onların da spora desteklerinin payı büyük" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim