• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

120 Dev Adam Projesi Kapanışı Yapıldı

120 Dev Adam Projesi Kapanışı Yapıldı
Güneydoğu Anadolu Bölgesi Tüm Basketbol Adamları ve Sporcuları Derneği (GABBASDER) hafta sonu düzenlediği etkinlik ile 120 Dev Adam projesinin kapanışını...

Güneydoğu Anadolu Bölgesi Tüm Basketbol Adamları ve Sporcuları Derneği (GABBASDER) hafta sonu düzenlediği etkinlik ile 120 Dev Adam projesinin kapanışını yaptı.

Birçok kursiyerin ve velilerin katıldığı etkinlikte, proje içinden seçilen sporcular kendi aralarında gösteri maçı yaptı. Çekişmeli geçen basketbol maçı sonrası kursiyerlere katılım belgesi ve madalyaları verildi. GABBASDER Yönetim Kurulu Başkanı Recep Eser, proje kapsamında 100'den fazla gencin basketbol ile tanıştığını belirterek, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından finanse edilen ve basketbol yolu ile gençleri topluma kazandırma projesi olan 120 Dev Adam projesinin 1 yıl boyunca devam ettiğini belirtti. Eser, "Projemizle tanışmadan önce okulu bırakmış 6 kardeşimiz projemiz sayesinde tekrar okullarına başlama kararı alarak üniversite sınavlarında kendilerine hedef koydular ve bu hedef doğrultusunda çalışmalarını sıkı bir şekilde devam ettirmektedirler. Yine projemiz bünyesinde bazı engelli kardeşlerimiz de basketbol ile tanışarak hayata bakış açıları değişmiştir.

Projemiz bünyesinde tüm katılımcı kardeşlerimize eşofman, forma, tişört, ayakkabı desteğinde bulunulmuştur. Yine projemiz kapsamında sporcu kardeşimiz Çanakkale'ye götürülerek Çanakkale ve şehitlik gezisi yapılmıştır. İlerleyen günlerde projemiz bünyesinde çalışmalara katılan bazı sporcu kardeşlerimiz bazı takımların seçmelerine katılmak üzere il dışına gönderilecektir. Her ne kadar projemiz tamamlanmış olsa bile GABBASDER bünyesinde projemiz devam edecektir. Projemizin öncesi ve devamında emeği geçen herkese, Gençlik ve Spor Bakanlığı'na, yönetim kurulu ve dernek üyelerimize, sporcu ve velilerimize teşekkür ederim" dedi.

120 Dev Adam Projesi Kapanışı Yapıldı

120 Dev Adam Projesi Kapanışı Yapıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim