• BIST 9458.34
  • Altın 2487.623
  • Dolar 32.5971
  • Euro 34.7998
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

12.Akademi-EM ESOGÜ’de başladı

12.Akademi-EM ESOGÜ’de başladı
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Endüstri Mühendisliği Öğrenci Topluluğu (EMÖT)'nun bu yıl "Kelebek Etkisi" ve "İçindeki Kasırgayı Keşfet"...

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Endüstri Mühendisliği Öğrenci Topluluğu (EMÖT)'nun bu yıl "Kelebek Etkisi" ve "İçindeki Kasırgayı Keşfet" konu başlıklarıyla düzenlediği "12. Endüstri Mühendisliği Akademisi (12. Akademi-EM)", ESOGÜ Kongre ve Kültür Merkezi'nde başladı.

24-25 Mart 2017 tarihlerinde gerçekleşecek olan Akademi-EM'in açılışında konuşan EMÖT Başkanı Özhan Karabayrak, bu yıl 21. yaşını kutlayan EMÖT'e böyle bir etkinliği 12. kez düzenlemesinde destek veren herkese teşekkür etti ve başarılı bir etkinlik geçirilmesini diledi.

ESOGÜ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi (MMF) Dekan Vekili Prof. Dr. Emin Kahya, EMÖT'ün bugüne kadar çok başarılı işler yaptığını belirterek, kuruluşundan bugüne kulüpte görev yapan tüm öğrencilere ve kulüp danışman hocalarına teşekkür etti. Prof. Dr. Emin Kahya daha sonra ESOGÜ MMF'nin tarihçesi, akademik ve idari kadrosu, fiziki imkanları, fakültece düzenlenen etkinlikler ve yürütülen projeler ve MÜDEK akreditasyon çalışmaları hakkında kısaca bilgiler verdi. Öğrencilerden kendilerine "Mezun olduğumda işverenin beni tercih etmesi için hangi özelliklere sahibim?" ve "Diğerlerinden farkım ne?" sorularını sormalarını isteyen Prof. Dr. Emin Kahya, bu soruların cevabını bugünden aramaları halinde mezuniyetlerinden sonra kısa sürede çalışma hayatına girme şansını yakalayacaklarını ifade etti. İyi bir mühendisin yabancı dil, sertifikalar, takım çalışmasına yatkın olma ve bir mühendislik problemine çözüm getirecek bitirme ödevi çalışmasına ihtiyacı olduğunu belirten Prof. Dr. Emin Kahya, iyi mesleki ve sosyal ilişkilerin de başarılı olma yolunda kişiye önemli katkılar sağlayacağını söyledi. 12. Akademi-EM'in düzenlenmesine emeği geçen herkese teşekkür eden Prof. Dr. Emin Kahya, başarılı bir etkinlik geçirilmesini dileyerek konuşmasını tamamladı.

ESOGÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Konuk, böyle uzun soluklu bir etkinliğe imza attığı için EMÖT'ü kutlayarak konuşmasına başladı. Ülkemizin geleceğine yön verme açısından en önemli çalışmaların stratejik planlar olduğunu belirten Prof. Dr. Adnan Konuk, ülkemizin kalkınmasında nitelikli insan gücü ve güçlü toplumun en önemli unsurlar olduğunu söyledi. Prof. Dr. Adnan Konuk öğrencilere seslenerek bugünden kendilerini iyi yetiştirmelerinin kendilerinin olduğu kadar ülkemizin geleceğine de çok önemli katkılar sağlayacağını ifade etti. Prof. Dr. Adnan Konuk üniversite olarak eğitim-öğretimde kaliteyi artırmayı, öğrenci yetiştirirken ülkemizin ihtiyaçlarını dikkate almayı, girişimci ve yenilikçi mezunlar ve bilim insanları yetiştirmeyi ve elde edilen bilimsel bilgiyi toplumsal faydaya dönüştürmeyi hedeflediklerini ifade etti. Ülkemizin iyi yetişmiş insan gücü ile çok daha hızlı gelişerek atılımlar yapacağına olan inancını dile getiren Prof. Dr. Adnan Konuk, emeği geçen herkese teşekkür etti ve etkinliğin başarılı geçmesini diledi.

12. Akademi-EM'de iki gün boyunca öğrenciler ünlü firmalardan üst düzey yöneticilerin katılacağı seminerler aracılığıyla mesleki ve kişisel açıdan kendilerini geliştirirken, sosyal programlarla günün yorgunluğunu atma fırsatı bulacak.

12.Akademi-EM ESOGÜ’de başladı

12.Akademi-EM ESOGÜ’de başladı

12.Akademi-EM ESOGÜ’de başladı

12.Akademi-EM ESOGÜ’de başladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim