• BIST 9439.86
  • Altın 2497.561
  • Dolar 32.5988
  • Euro 34.7905
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C

10 Senelik Yatırım Bir Senede Yapıldı

10 Senelik Yatırım Bir Senede Yapıldı
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik yatırımları incelemek ve yeni yatırımları planlamak üzere yaptığı ilçe ziyaretlerini Bünyan ile sürdürdü.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik yatırımları incelemek ve yeni yatırımları planlamak üzere yaptığı ilçe ziyaretlerini Bünyan ile sürdürdü. Bütünşehir Yasası ile tüm ilçelerde birlikteliğin bereket getirdiğini belirten Başkan Çelik, Bünyan Belediyesi bütçesiyle 10 senede yapılacak olan yatırımın Büyükşehir Belediyesi tarafından bir senede yapıldığını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Bünyan programına Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu'nu ziyaret ederek başladı. Büyükşehir Belediyesi'nin desteğini her an ve her yerde hissettiklerini belirten Gülcüoğlu, yapılan yatırımlar nedeniyle Büyükşehir Belediyesi'ne müteşekkir olduklarını söyledi. Başkan Çelik de kendilerini sıcak bir şekilde karşılayan Bünyanlılara teşekkür etti.

Daha sonra Bünyan Belediyesi'nde Yatırım Toplantısı yapıldı. İlçe Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Büyükşehir ve ilçe belediyesi tarafından Bünyan'a yapılan yatırımları dile getirerek 2016 yılında yapılmasını istedikleri yatırımlar hakkında bilgi verdi. Büyükşehir Belediyesi'nin 100 kilometrenin üstünde asfalt yol, kadın ve gençlik merkezi, asbestli boruların değişimi başta olmak üzere altyapı hizmetleri gibi yatırımlar yaptığını belirten Gülcüoğlu, Bünyan'a otobüs garajı, altyapıdan dolayı bozulan yolların yapılması, Köprübaşı'na hayvan pazarı kurulması, arıtma tesisi, kapalı pazar yeri, taşkın koruma kanallarının iyileştirilmesi, ilçe çöplüğünün transferi gibi isteklerini dile getirdi.

"BÜNYAN'A 33 MİLYON TL'LİK YATIRIM YAPILDI"

Başkan Mustafa Çelik de konuşmasında insanların yaşadıkları yerde ihtiyaçlarının giderilmesi için çalıştıklarını söyledi. Büyükşehir Belediyesi ve yatırımcı kuruluşlarının yatırımlarının devam ettiğini eden Başkan Çelik, "Bünyan'a Büyükşehir olarak Bütünşehir Yasası'ndan sonra yaptığımız yatırımın miktarı 33 milyon TL'yi geçti. Bu ve bunun gibi hizmetleri Bünyan Belediyesi'nin bütçesiyle yapmak 8-10 sene sürerdi. İlçelerimizde senelerin getirdiği dengesizliği gidermek için çalışıyoruz" dedi.

"ULAŞIMDA ÖZEL BİR PROJE İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Konuşmasında ilçelerin ulaşımı ile ilgili çok özel bir projeyi hayata geçireceklerini ifade eden Başkan Çelik, "Ulaşımla ilgili projemizin pilot bölgesi Bünyan olacak. Çok güzel bir proje başlatıyoruz. Bu proje için Bünyan'da 1600 kişiyle detaylı bir anket çalışması yaptık. 2016 yılının ilk çeyreğinden sonra projeyi hayata geçiririz" diye konuştu.

Bünyan'a 2016 yılında yapılmasını düşündükleri yatırımlar hakkında da bilgi veren Başkan Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bünyan içinde belirlediğimiz araziye Güneş Enerjisi İhtisas OSB'si kuracağız. İnşallah Ekrek Hayvan Pazarı'nı da 2016 yatırım döneminde yapacağız. Kapalı Pazaryeri sözünü de burada vermiş olalım. Çöp transfer işleminin de sözünü veriyoruz. İlçelerdeki katı atıkların transferini ilçe belediyelerimizin sırtından alıyoruz. Bugüne kadar Bünyan'da birlikteliğin bereketini gördük, inşallah bundan sonra da göreceğiz."

10 Senelik Yatırım Bir Senede Yapıldı

10 Senelik Yatırım Bir Senede Yapıldı

10 Senelik Yatırım Bir Senede Yapıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim