• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 19 °C

1 günde 5 şehit haberi geldi, 5 yaralı var

1 günde 5 şehit haberi geldi, 5 yaralı var
Türkiye, yine acı bir gün yaşıyor. 5 kahraman askerimiz şehit olurken, 5 güvenlik görevlimiz de yaralandı.

Diyarbakır, Şırnak ve Mardin'de askere yönelik saldırı düzenlendi. Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde 1 asker şehit olurken, Mardin Bagok Dağı'nda çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı. Diyarbakır Silvan'da ise 2 asker şehit oldu. Cizre'de de 3 hafta önce yaralanan Özel Harekat Polisi Emre Akbaş tedavi gördüğü GATA'da kurtarılamayarak şehit oldu.

NUSAYBİN’DE 1 ŞEHİT VAR

Mardin'de güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada yaralanan 2 askerden biri, kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Alınan bilgiye göre, güvenlik güçlerinin terör örgütü PKK mensuplarına yönelik Nusaybin ve Midyat ilçeleri arasındaki kırsal alanda gerçekleştirdiği arazi arama tarama faaliyeti sırasında bir grup terörist tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açılması sonucu yaralanan ve helikopterle Mardin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 2 askerden biri, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Diğer askerin tedavisi sürüyor. Bölgede çatışmaların devam ettiği bildirildi.

ŞIRNAK'TA ASKERİ KONVOYA SALDIRI: 1 ASKER ŞEHİT OLDU

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde teröristlerce yola döşenen patlayıcının, askeri konvoyun geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu bir asker şehit düştü, bir asker yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Şırnak-Beytüşşebap karayolunun Taşarası mevkisinde teröristler tarafından yola döşenen patlayıcı, askeri konvoyun geçişi sırasında infilak ettirildi.

Patlamada zırhlı araçta bulunan bir asker şehit oldu, bir asker yaralandı. Yaralı asker, Şırnak Asker Hastanesinde tedavi altına alındı. Saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin yakalanması için hava destekli operasyon başlatıldı.

DİYARBAKIR SİLVAN'DA 2 ŞEHİT

Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde PKK'lılar 1 astsubay ile 1 uzman çavuşu şehit etti. Bahçelievler Mahallesi'nde astsubay Tolga Topçuoğlu( 26) ile uzman çavuş Sinan Uçan (31) saat 06.30 sıralarında mesaiye giderken silahlı saldırıya uğradı.İkamet ettikleri Şirinevler Sitesi'nde PKK'lıların silahlı saldırısı sonucu Topçuoğlu ile Uçan olay yerinde şehit oldu.

ÖZEL HAREKAT POLİSİ ŞEHİT OLDU

Cizre'de 3 hafta önce yaralanan Özel Harekat Polisi Emre Akbaş tedavi gördüğü GATA'da kurtarılamayarak şehit oldu. Bugün sabah saatlerinde de Silvan'da bir astsubay ile bir uzman çavuş PKK'lı teröristler tarafından şehit edilmişti. Kara perşembede toplam şehit sayısı 5'e yükseldi.
 

 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim