• BIST 9046.62
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

1-7 Nisan Kanser Haftası’nda Bir Dizi Etkinlik Düzenlenecek

1-7 Nisan Kanser Haftası’nda Bir Dizi Etkinlik Düzenlenecek
Kanserle Yaşam Kültür Sanat ve Eğitim Sağlık Derneği, 1-7 Nisan Kanser Haftası dolayısıyla bir dizi etkinlik gerçekleştirecek.

Kanserle Yaşam Kültür Sanat ve Eğitim Sağlık Derneği, 1-7 Nisan Kanser Haftası dolayısıyla bir dizi etkinlik gerçekleştirecek.

Kanserle Yaşam Kültür Sanat ve Eğitim Sağlık Derneği Başkanı İnci Ulucan, yaptığı basın açıklaması ile çağımızın hastalığı kanser hakkında halkı bilgilendirmek ve korunma yollarına ilişkin eğitimler vermek için çalıştıklarını ifade etti. Kanser Haftası'nda da konuya dikkat çekme için 3 etkinlik düzenleyeceklerini belirten Ulucan "1 Nisan Cuma günü Kanser Haftası dolayısıyla Vilayet meydanında tüm dernek üyelerimizle birlikte basın açıklaması yapacağız. Sonrasında 3 Nisan Pazar günü Öğretmenevi'nde kanser hasta ve yakınlarına moral gecesi düzenleyeceğiz. Mine Sağlam ve Ahmet Kızılok'un sahne alacağı yemekli organizasyonda canlı müzik eşliğinde üyelerimiz ve yakınlarına eğlenceli bir program hazırladık. Moral gecemizde aynı zamanda yapacağımız çekilişlerle katılanlara birbirinden güzel hediyelerimiz olacak" dedi.

SOLUNUM YOLU KANSERLERİNİ ANLATACAK

4 Nisan tarihinde ise iki etkinlik birden düzenleyeceklerini dile getiren Başkan Ulucan sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bunlardan birincisi; Süleyman Çakır Anadolu Lisesi'nde Pembe Kurdele isimli tiyatro oyununu öğrenciler için sergileyeceğiz. Aynı gün 14.00 ile 16.00 saatleri arasında Yunus Emre Kültür Sanat Merkezi'nde Solunum Yolu Kanserleri konulu konferans düzenleyeceğiz. Konferansa konuşmacı olarak; ESOGÜ Kulak Burun Boğaz Ana Bilim Başkanı Prof. Dr. Erkan Özüdoğru katılacak ve katılıcıların merak ettiği sorulara yanıt verecek."

Kanser Haftası'nda düzenleyecekleri etkinlere tüm Eskişehirlileri davet eden İnci Ulucan, moral gecesine katılmak isteyenlerin derneğe gelerek davetiye temin edebileceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim